Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razo…

Razo…

SI al NISI;))..kaj si pomislil ko si prebral tole..po komu ali čemu te sprasujem..a bi ti dons mal odgovarjal, daj no..ker drugac itak sam mi teb odgovarjamo…bos dragec…tko moj-moj??!!;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ej sonček, en koš poljubčkov tebi, ker si tako čudovit

pogresala sem te, hvala …lepe besede…to mi vedno polepsa dan, ce je iskreno in vracam lubcka na licka..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hm, kako lepo

Besede iz srca sežejo do srca,
besede z jezika sežejo najdlje do ušes.

tudi tebi nazaj en koš poljubov

tudi tole je bilo lepo…in ta kos poljubckov..razvadil me bos, bom hotela še in še…Lep dan ti zelim..kjerkoli ze bos in karkoli ze pocnes..vedi, da imas tu nekoga, ki te rad bere..ki te cuti…papa

Oh tako si dobra.
Mi zaupaš, kako ti je ime.

Ti poklanjam to misel, pa tovornjak poljubčkov zraven

Poznamo razne vrste telesnih bolečin, ki jih olajšamo z zdravili.
Bolne duše ne pozdravimo niti s kapljicami, niti tabletkami, niti s kirurškim nožem.
Le čas je ta, ki ublaži bolečino, ki počasi izgublja moč.
Ne iščite bližnjice v begu v alkohol, pomirjevala ali umetne zabave.
Sprejmite bolečino kot del sebe, ker združeni z njo postanete trdnejši in močnejši.

aha..vse tele besede..aha..ti dajo mislit..moje ime..naj bom soncek..ker ce dobro premislim..je to popoln nick zame..vsaj tako pravijo, vsi ki me poznajo..in tudi jaz se strinjam z njimi…soncek sem!!

hmmmm…no pa me ne potrebuješ več…hihiih

pa-pa

leta letijo - iščem stevardeso.....

veš, ti si najlepši in najboljši sonček v vesolju

hvala…sam jest sem dec……….a sem še najlepši…hihihih

SEM, PA MI JE ŽAL DA NISEM!?

CMOK

tebe vedno potrebujem..za vedno…ne cutis tega, prijateljev nikoli ni odvec..takih kot si ti..unih..k to niso..pa je precej..odvec…poljub!!!

lump

ne seri…

hehehehh a zdaj sem pa lump, ki ne seri???????hihihihi

sonči, kje pa si skrita dans…….daj da te malček..ops…….poglej v predalček in da ne boš preveč zardela od……..

cmok

pacek..kaj mi pises na mejlck..hoces da sem nenehno mokra od dezja al pa od joka..bemti..daj mi se enga..pase to brat..cmoka…

sončika lepa, a bi mi zaupala svoj mailček

en koš poljubčkov le zate

uffffffffff….a zdaj sem pa še pacek..hihiiiih

saj si me ti naučila tega:

Ljubi in boš ljubljen, *ukaj in boš funjen!!!hihihiihi

sonči ok bolj “mokro” pa sledi…samo za tvoje oči……

c

pejva na mejlck..ker bo tukaj prehudo..lubcka..pacon moj

mogoce..ozri se naokoli in videl bos presenecenje;))

New Report

Close