Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BLA BLA BLA BLA BLA …

BLA BLA BLA BLA BLA …

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako klinčevo vreme!!!! :((((

Sp … ukreni kaj! Ti imaš veze tam gor, pa dej reči tvojmu prjatlu nej pošlje malo sunčka. Ker čene se bo mene primla še kaka depresija … pol pa ne bo noben miško pa noben Sprevržko pa nben ne bo pomagal … ker bo Bgv slabe voje … :((((((

……………….

Uh … kaki začetek, a … prjatli moji-moji. Ma ja … mal je treba spravt te tesnobe ven. :))))) Na tak ali drugačen način.

Zadnje čase nekako nimam prov preveč časa za nabivat tu poste … pa … … hm … tut voje bi prov ta prave … vam kar priznam. Še mojega ta lepšega opravila se mi da delat (Sp že ve za kaj se gre) … pol pa je gvišno neki narobe … Hm … ukrepat bo treba … al pa krepat … :)))) ;))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Yes – stran z dežjem… Pa takoj! Sem celo noč na eno uho vlekla, če še pada in si mislila – ja, do jutra bo že mimo… Pa noče in še vedno vztraja. In še brisalec mi je šel, da je dan lepši… Grrrr…. Barabe!

Grem raje čaj kuhat – bo bolj produktivno ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Saj pase mal joka, mal lenarjenja..mal cudnih dnevov, slabe volje..ma take neprave dneve…ker je potem toliko lepse..ko je spet vse na svojem mestu..ko sije, greje..in sveti…ja..vse mora biti, da vemo kaj imamo in znamo to cenit..Lubcka..jaz sem ta teden ze bila take volje..pa spet sijem..danes ..sedaj si ti..ampak vem, da cez par dni zopet sijes tudi ti..ker se ne dava…

Kako ze moji pomorscaki dol pravjo:..jao..jao..” Danas si pune volje za nista” hihi

BGV..se enga lubcka…daj no..zasvet cim prej;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonči … ja … sej vem, da čez par dni bom spet sijala … in bom spet polna energije … sam … danes … pa včeraj … pa predvčerajšnjim … hm … kar nekako me ta dež oz. slabo grdo vreme ne spusti iz vajeti … :(((

Eh … me bo že Miško razveselil … :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Jaz sem se mu prepustila in jokala z njim..je bilo tezko..pa vseeno lepo..na koncu si cist..ocistis se..in svetis…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A ha … Sej jst tudi ponavadi … če mi je hudo … ali pa če sem samo slabe volje ali kaj takega … se rada zjočem … vržem ven vso negativno energijo … in ko se pomirim, se počutim veliko lažja … :)))

A ni to fajn? :))) ;)))

Cmoka frendica … :-****

Lp, Bgv

ja to je to..prepustiti se obcutkom..pa ni vazno je to smeh, jok, zalost..to telo rabi..in ko mu damo..je potem tko lepo..cmoko nazaj..draga moja…

Naj gospodična malce na koledar pogledajo(polna luna sveti)…..pa naj tangice slečejo….pa k miškotu pritisnejo!
Je kaj bolje?
Drgači smo pa tud še stara garda tu!
😉

New Report

Close