Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj zdaj!?

Kaj zdaj!?

A vam moram Boeing v računala upičit!?
Smotra za 10 minuta!!!!!!!!!Ustaj vojsko!!!!
Dobro jutro lenobe!

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahmmmm … … … zeh zeh … …

Dobro jutro, srce … Kako si spančkal? Jst sem spala ku ubita … pa ti povem, da bi z veseljem še kar naprej … :)))) ;)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

O srce moje kuštravo!
Spal tud jaz fejst….no,ja…bi tud jest naprej….pa ne spal! ;-))))
Te kušnem!
🙂

He he he … veš … zlato moje … Danes se mi pa obeta poskočna noč … namreč Miško se mi je kar napovedal, da bo danes pri meni prespal … :))))

Sicer ga je že včeraj vozilo … pa sem se ga komaj komaj rešila … Danes pa mu ne morem utečt … ;))))) :))))))

Tako da … tisto kar si spodaj pisal včeraj zvečer … Tangice dol pa hopa na Miškota … :))))))))))))))))))))))))) … hi hi … zgleda, da kar bo … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Pismo!Pa a veš,da morajo tange na tvoji ritki super zgledat!!!????
Zdej me bo pa to matralo!
🙁

Hm … iskreno povedano … tisti, ki so me videli v tangah … :))) … kar niso mogli odtegnit pogleda z moje riti … :))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))

He he … ma ja no … … Kaj pa vem … … Meni je čisto normalna rit (zadnje čase se mi je sicer rahlo povesila … bo treba kej potrenirat) … :))))

Cmoooooooooooooooooooooooka srce … RTM! :-****

Lp, Bgv

EVO mene..druze vojnicare..sta da radim..aja..jao..zaboravila..pukovnice..sta vam treba..hiih..bemti te bom tko..ne ti mene budkat..k je tko lepo..tam u moji sukci;))cmoka dragi..si kaj moj???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Takole kuštravc moj:
Enkrat za vselej!Ženska rit ni nikoli normalna!Ženska rit je tempelj užitka!Pa četudi je malo povešena al kako drugače oblikovana!
A dobim kako fotko?Mislim v tangah?
saaj nisem že ena dva tedna nič dobil od tebe.
;-))

Hm … ja ben … če ti rečeš pol bo pa že res, a? :))))))))) Tempelj užitka … kar na smeh mi gre … :)))))))))))))))))))))))))))))))

Moje fotke v tangah NE dobiš … Saj imaš toliko mojih fotk pri sebi, da jih verjetno še jst nimam več toliko … sem ti naredila zalogo za celo leto … :)))) ;))))

Cmoka, srce zlato … :-*******

Lp, Bgv

sam enih 15 cm mene, na žalost še ni tvojega!
Ostalo …..vse draga!
😉

Pa a imate remont templja al kaj?Mislim,da ne dobim slikce.saj lahko tud gradbišče pofotkaš….bo tud v redu!
😉

opa..nehaj..ker se mi rola..in se mi lahko zrola do konca..in polej..kaj bos pa polej pisal..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Potem se bom pa na en drug kanal preselil……….

in nadaljeval delo!
;-))))

Ti dam remont … :))))))))))))))))))))) Nbenga remonta ni … Kar se je zgradilo se je zgradilo … razen če še mal porušimo … :))))

Lp, Bgv

New Report

Close