Kaj zdaj!?
He he he … veš … zlato moje … Danes se mi pa obeta poskočna noč … namreč Miško se mi je kar napovedal, da bo danes pri meni prespal … :))))
Sicer ga je že včeraj vozilo … pa sem se ga komaj komaj rešila … Danes pa mu ne morem utečt … ;))))) :))))))
Tako da … tisto kar si spodaj pisal včeraj zvečer … Tangice dol pa hopa na Miškota … :))))))))))))))))))))))))) … hi hi … zgleda, da kar bo … :))))
Lp, Bgv
Hm … iskreno povedano … tisti, ki so me videli v tangah … :))) … kar niso mogli odtegnit pogleda z moje riti … :))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))
He he … ma ja no … … Kaj pa vem … … Meni je čisto normalna rit (zadnje čase se mi je sicer rahlo povesila … bo treba kej potrenirat) … :))))
Cmoooooooooooooooooooooooka srce … RTM! :-****
Lp, Bgv
EVO mene..druze vojnicare..sta da radim..aja..jao..zaboravila..pukovnice..sta vam treba..hiih..bemti te bom tko..ne ti mene budkat..k je tko lepo..tam u moji sukci;))cmoka dragi..si kaj moj???
Hm … ja ben … če ti rečeš pol bo pa že res, a? :))))))))) Tempelj užitka … kar na smeh mi gre … :)))))))))))))))))))))))))))))))
Moje fotke v tangah NE dobiš … Saj imaš toliko mojih fotk pri sebi, da jih verjetno še jst nimam več toliko … sem ti naredila zalogo za celo leto … :)))) ;))))
Cmoka, srce zlato … :-*******
Lp, Bgv