Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdej sem pa še jaz

Zdej sem pa še jaz

začel jest te k..čeve arašide, pa prestice.

To je sam zarad SP.

Hehe, danes je vse nalezljivo…. meni pa komar že skače okoli ;). SonceK – hvala :))). Sosede, ki me bodo pa preganjali, ker sem tako “glasna” pa pošljem kar k tebi, hehehe…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Naj prinesejo prestice, ker mi jih je zmanjkalo.

Hehe, lahko pošljem samo arašide, bobi-palčke, smoki… Prestic pa zdaj ne ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Bobi-palčke bodo kar v redu.

Neeee….. A ne bi raje smoki? Tak z arašidi… Za bobi-palčke bom že jaz poskrbela ;).

Ja dober da mate mene..bemti..uvijek kriva za sve..ampak vem, da ponavadi za same lepe stvari;))..zato ni blema..alt..daj se meni en griz.,.no en mal rasidkov,,haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Z veseljem.

Na..

Ok
Lohk

mmmmm..pasejo..daj še..in še..haha..jaz pa tebi en griz strudelcka..mojga..vceri pekla;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Okus?

en..jabolcni..en sirov..mmmmmmmm

sirov pa res nebi škodoval.

okej..naaa..en kos..mmmm

Hej Alti!

Jest jih še zdej….tri ure po tistem,ko sem jih nehu jest……trebim ven iz zob tu v službi!
;-))

Keep on going.

Vsaka stvar ma dobre in slabe lastnosti.

Jebi ga.

;))

ja jebi ga..sp..haha..se smejim..hahahaha

Jebi ga!Pa res!Sem vsaj za kosilo pršparal!
😉

New Report

Close