Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pesmi za sončen dan…

pesmi za sončen dan…

Tako, SonceK, naredila si mi lušte, zdaj se pa še meni rola 😉 – malo Kingstonov z Izgubiva se lahko v noč…., malo In the jungle the mighty jungle, the lion sleeps tonight… Pa še in še in še… Take pozitivne pesmi danes, ker zunaj takooooo lepo sonce sije…. Uuuuuh :)))) Saj bi samo čivkala in skakala okoli :)))))))))))….

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Lumpa..a gres hitro delat..haha..kdo te ganja..ko se men tud tko rola..hihi

Tako si lepa ti je rekel že kdo tvoje oči so kot oprano nebo
lahko bi se utopil v njih in znova rodil …uoooo
Daj me objemi pozabi na čas res si lepa ko zibaš počas
tako kot lena reka ki vabi me …uoooo

Izgubiva se lahko v noč saj tega nihče opazil ne bo
Lahko pa pleševa celo noč s prijatelji saj men je važno le to
da ko se jutro zbudi ti ob meni zaspiš

Objemi me in stisni močno greva drugam nihče opazil ne bo
ne bova šla predaleč verjemi mi …uoooo
Tako si lepa ti je rekel že kdo tvoje oči so kot oprano nebo
lahko bi se utopil v njih in znova rodil …uoooo

Sedi v avto res da ni papamobil vožnja je varna in pripelje te na cilj
in če zavijem z glavne poti aha aha …kar brez skrbi…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

evo..tu imas “vse” njihove pesmi v mp3 verziji..uzivaj!!!

http://www.kingstoni.com/besedila_in_akordi.htm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Aha – sem že videla to stran… Pa njihove pesmi (večino) že imam na disku… Vseeno hvala. Aja – danes nič delat (tudi učit ne): gremo šoping v Avstrijo 😉 – no, pa v knjižnjico, vpisnino plačat… Uhhh… Kako že gre tisto: ni nam lahko ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

uzivajjjjjj, pa pozdravi mi rodni dom…. mooje matere…bom morala enkrat spet gorrr…

Kokodek Miši!
;-))))

Naša Sonči je po rodu jodlarka…zato nam kar naprej tu kriči..pardon poje in kozolce prevrača!
No,saj ni nič narobe!
Sonči?A maš tud frajtonarco kje skrito?
😉

ne..ablubm da ne..hihi

New Report

Close