Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cela kletka ze nori;))

cela kletka ze nori;))

Primoz ne klici 113..haha

Nori nori … kletka nori !

Nocoj ne rabiš pižame in ne velikih besed
ne razmetuj omare – hej ! – samo pripravi se
Nocoj ne rabiš pižame in dežnika tudi ne
ne zapiraj oken samo prisluhni glasbi z ulice … Pazi zdaj !!

Cela kletka nori (kletka nori) ne kliči ena ena tri (ena ena tri)
cela kletka nori (kletkaa nori) je kot morje nemirno – se ti ne zdi

No – nori nori … kletka nori …

Nocoj ne rabiš pižame niti praznih obljub
vzemi le sandale – glej ! – cela zemlja gori
Nocoj naj nasmeh te objame naj zažarijo oči
a naj srce se ne vname za tatove neprespanih noči !

Pazi zdaj !

Ko se jutro na okna prikrade si zakrivamo oči
a ko sonce spet v morje pade …

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No prosim sporocte mi..kdaj ne bom rabla pizame..ko ga bo kletka se u resnic..u real zurala..cas je..da dolocmo datum..in kraj..za to dogajanje..alo..predlogi na dan..pa takoj….ura je cajt..ze vceri bla;))

sam prosim..ne morem oba naslednja vikenda..ker sem v tujini..zal…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Lahko bi združili prijetno s prijetnim… pa tako veliko srečanje v Lj naredimo takrat, ko bo tudi srečanje vseh kochov in kocharic iz sosednjega foruma… Joj, se mi že vidi, da se staram in se mi ne da avta vozit… ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

opa..ti si iz LJ..in jaz tudi…ma meni je vseeno kje je..bom pa soferja najela;))

ok bom pa jaz peljal…hihihi

samo pol bo dolga potka do Lj…hehehhe

leta letijo - iščem stevardeso.....

Čdez hribčke pa dolince..kaj frend?
Pa saj me vzameš s sabo,kajne?
;-))

Dragi pri tebi sem ze navajena na vse tiste stranpoti, ki nama pasejo..glej u ladlc..pa hitro;))

Ne u troje pa ne…sta zmesana..to pa ni zame…

A z Bugi smo pa lahko zjutraj,kaj?
Lažnivka mala!
te bom kar možu zatožil!
😉

joj..sem pozabla..ja lepo je blo u troje..sam ne zatož me no..pol ne bom vec u troje..hihi..bo PC..letu cez okn;))

Prej ti…… čez potok!
😉

New Report

Close