Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ej,ej

Ej,ej

jutro

In?

Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehh!
Jutro!

In.
Kaj je novega..Kaj dogaja…….

Ne vem kaj je to ampak, Ej jaz sem ful na “spidu”.

Še spim..pa kar nekaj klofam po tipkovnici…..saj bom kmal turbo booster vklopil…
😉

Počas pa ziher.

Jutrčka … jutrčka … jutrčka …

“včeraj me je pičla ena stvaaar … pičla me je bolj kt pič komar … ” :))))))

He he … pej se spet začenja … :))))))))))))))))))))))) ;))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

jutro in tisto kar pase zraven..nezno…aha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

lumpa nehaj..haha..jutrcka draga moja..mene je pa zjutraj picla ena stvar..haha..picla me je tko k pic me moj kumar..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Mene pa ni…čem rečt…nisem nič pičil…:-(

:))))))))))))))))))))))))))) “le dotikaj se me tam tam tam … naj bo noč ali sončen dan … ko boben pravi tam tam tam le dotikaj se me tam tam tam … “

He he … jutrčka moja moja … :)))) :-******* … cmokeca za dobro jutro … pa … he he … danes bomo še pjevali … hi hi hi ..

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Kdor zna, pa zna..

bemti jaz moram dons delatttttt..bom pela uno:”Delam..delam..delam..delam..kot zamorc..haha”

New Report

Close