Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PPPPPPPppšššššššššššššššš

PPPPPPPppšššššššššššššššš

Vse še nina, jaz pa polna energije kle;))..okej kletka..naj ti bo..ker je glih sobota..ti dovolim da se mal odsmrckas…
Grem jaz pod tuska..da me kapljice pobozajo-predramijo..da se telo napne in zasije v vsej svoji…ja kuga ze;))..za nov popoln dan…ja sem se odlocila ,da mi bo..nam bo danes se posebno lepo..tko!!
In potem moja kava…in ti in jaz..pa vi seveda;))mmmmmmmmmmm..pase.

Draga moja kletka..imej lep dan..se javim , ko bo cas zopet samo zate.
Ob tebi …pa sem itak vedno..saj to cutis..mar ne?!;))papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Dobro jutro sonči!!!
Eni moramo pa celo v službo ta čas..:-(
RTM!
🙂

dobro jutro vsem
tebi sonči pa lupčka

Ja saj ,če bi ga meni prislinil(ljubčka mislim),bi te pa že mal biondasto pogledal!
Jutro srednjevekovnik!
😉

Dobro jutro ..ma ne no..ja je treba tud delat en mal;))..lepo jutro..aha..pa lubcka..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

vracam lubcka na licka..kot sem ga dobila od tebe;))..lepo jutro..dragi vitez

Dobro jutro….. ben, nisem zdej vstala…… sem že tam ob 8. uri… potem me je še nekdo teku lepu pocartal….. hihi……. hvala ti, če to bereš……. in :******************* ……… zdej se pa učim……… potem grem eno rundico z bajkom, da mi pride kisikec v možgane……. da potem nadaljujem s piflarijo………… tak bo celi vikend………. smrk, smrk…….

bodte pridkani

Uči,uči….da budeš čovijek!
;-))))

New Report

Close