Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutrčka dragi moji moji .. .

Jutrčka dragi moji moji .. .

A ni danes krasno vremce? Poglejte skoz okno … nebo brez oblačka … čisto … modro … sinje modro … in tam na vzhodni strani je vstal sonček … ki bo ta krasen dan še otoplil … tako da bomo imeli občutek, kot da je še vedno toplo poletje … :)))))

A ni to krasno … A ni krasno se zbuditi v tako lep krasen fantastičen dan … in ko kar žariš od sreče, veselja … in ko komaj čakaš, da preživiš ta dan z ljudmi, ki jih imaš najbolj rad .. .

Pogrešala sem vas čez vikend, dragi moji … res sem vas pogrešala … in danes sem vesela, da sem spet tu z vami … in da vam lahko povem, da vas imam res rada … :-*****************************************

Tko … zdej pa …

“Včeraj me je pičla ena stvar … pičla me je bolj kt pič komar … zdej srbi me in me žge … drgnem, mažem, praskam se … nobena žauba e pozdravi me … ” … jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ojla….ki je zdaj to???

pogrešala, da si nas?????

alora mala, a tvoj mišolin kakšno pomočko potrebuje…hihihi

sem že prijavljen….

a veš, da pridem jutri v gorico….

lep sončkan dan še naprej

leta letijo - iščem stevardeso.....

hahahahaha..bemti se nam vsem spet rola..to tko pase in zadane..haha

Tko zdaj pa nadaljujem:

” A si za stvar..za kaksno stvar..za eno stvar.. a si za stvar da bi jaz majckn bla tvoj komar..se mi pa zdi, da bi mi ti..pol cel zivljenje pila kri..ma ne no..jaz pa ne..nikoli;)))

Vceraj te je picla ena stvar..picla te je bol kot pic komar…jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii”

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

… a so tiste zvezdice ena dooolga psovka ?
Ker jaz sem napisala eno čisto nedolžno , pa so mi jo cenzorji spremenili v štiri zvezdice , hehe …

Drugače ?

Hm … miškolin je bil priden priden cel vikend … in skoz je priden priden … sam vas … moje prjatlčke pa vseeno greškam … :((((

Jutri si v Gorici??? Ja … no … Pol pa morva it definitivno na eno pijačko … A a a????

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

… kaj praviš ?!
A tukaj bo ?
A lahko še jaz z vama na en drink , prosim , prosim !!!

ehm … … … zvezdice prez dvopičja spredej … hm … so … …. … cenzura … :))))) … … … szi dvopičjem pa en veeeeeeeeeeelik poljubček … :-******

Hehe … Drugače … hm … Drugače mi gre super … nikoli ni boljše … in gre vedno bolj in bolj na bolje … :))))))))))))))

Lp, Bgv

Ja … če bo on za … bi se vsekakor lahko dobili .. … … Jaz sem takoj za … :)))

RAZO … torej … Dve imaš tu, ki se ti na veliko ponujata … Kaj praviš? :)))

Lp, Bgv

Ma kaj še nisi zlezla dol s tiča,da tako pesniško začneš?
;-)))

New Report

Close