Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek helyka

helyka

a spet ne dela??????????????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Helči mi je par ur nazaj povedala,da bo na našem žuru lahko striptiz na mizi odplesala…..tako,da frend….se ve koga povabit,ne?
;-)))))

Hm hm hm … … … … No … pol je za ženski striptiz poskrbljeno … Zdej je treba pa še enega moškega dobit … Sp-jko … se javiš? Da vidimo končno tisto tvojo osončeno rit … ;))))) :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ufffff…a res…kdaj?????

ihihihi a pa bo miza zdržala?????

Se javim!Če me s Helči data v panin!
In mojo rit si pa itak že videla,če se ne motim?
;-))

Kje, kdaj.

A samo helči.

Kaj pa ostale. Ponavadi plešejo dve al pa tri?!?!?

Hm … … panin praviš … … Ben … če damo še mal pršuta okrog sem takoj za … :)))))

Tvoje riti pa še nisem vidla … … … … vse ostalo ja … sam riti ne … :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hihihi pa štangco rabijo..kajne…hihihiihihih

lp

Frend!S piknikom pri Soči zgleda,da ne bo nič..ker je že mal premrzlo ratalo.
Tako,da zdaj rihtam od enega prijatelja vikend…no,obljubljen je že.
In potem,da vidimo,kaj bo scena prinesla…;-))))

hmmm a pa boš staro doma pustil……..

Ja ja ja … jst bom na štengi … Letos sem na zborih imela lekcije … pa sem se kar navadla … Sam še ene fine špičake morem dobit … pa tista oprijeta usnjena krilca … na kak taki fajn top … :))))))

Hi hi … … … pa seveda unjene tangice in push-up modrček … … hi hi …

Pol pa eno po eni vse dol … ;)))) :)))))

Lp, Bgv

Vključi webcam….pa te osrečim še s tem…;-))))

To je pa absolutni pogoj!Noben ne sme hudičev sabo prvlečt!
;-)))

:)))))) Hm … … sej veš da me firewall je*e … :(((((((

Lp, Bgv

ej kaj pa je zdaj tole???

a si včeraj in danes že pozabil….pa tako te je osrečila…hihihiih

a to ni bila tvoja stara……

heheh skoz bolj si mi všeč…….

ampk mene ne pozabi…prav

ma saj gasilco tud so za to…

a ne veš slogan

PRIDEMO, POŠPRICAMA IN GREMO…….

bugi a maš res usnjen..ops………..ne me dražit, saj me poznaš…..

c

Pej neč!Firewall pa se baje da v nastavitvah onemogočit,baje?

Razo!Verjemi,da ima Bugi ene super mega joške!Sem ponosen,da ga imam za podlago na monitorju!!!
Thx Bugi!!!!!!Pošlji mi še kaj takega!!!
;-))))

No … pol mi pa zrihtaj enga fajn gasilca, da mi pogasi ta kurčev ognjen zid … … :(((

Usnjenega imam pa samo hlače in jaknco … … … … Minico pa kake fine usnjene škornje z visoko peto pa bom nalašč za na naš ćur nabavla … :)))) ;)))

Lp, Bgv

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Da mi ne bo še žal, da sem te takrat tako osrečila … :))))))

Lp, Bgv

Zakaj pa žal?Če imaš lepe joške…pa lahko tud klapa tu zve!Se jih nimaš kej sramovat!
🙂

Ma jebat ga, ko pa imam firewall “služben” … na mreži … … … Sej veš, da pri nas je vse zablokirano .. .

Če bi bil samo firewall od XP-jev bi bilo enostavno ga izklopit … tko pa … morem klicat našega administratorja v LJ in mu rečt, če mi lahko prosim sprosti firewall, da bom lahko gledala rit odi Sprevržkota … :)))) ;)))

Lp, Bgv

Eh … ma ja … no … Sej se jih ne sramujem … … … čene jih poleti ne bi tako razkazovala na plaži … :)))))) .. …

.. sam da te ne bom pol jutri kregala, ko bo moj ladlc poln mailov neznanega folka, ki me fehta za slikco … ;)))) :)))) Enega si že fejst sprovociral … Je ratal tko nadležen, da sem ga mogla “tam” blokirat .. ;))) :))

Lp, Bgv

Vidiš,kako znam dobro reklamo naredit!
Sam,da mene ne skenslaš tam….kr bom kar tulit začel!
😉

Hm … … … … zdej si mi pa dal idejo … hehehehehe … … hi hi hi ..

Enkrat … ko bom imela žleht dan …

hm … sej … v bistvu … danes se počutim malo žleht … ;))))))) :))))))đ

Lp, Bgv

New Report

Close