Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čisto nežno se prikradem…

Čisto nežno se prikradem…

…draga moja kletka, lahko še ninaš ni blema, ker jutra so itak sam moja;)).

Tako paše, se zgodaj prebudit, v to tisino, pogled u lepo panoramo, in pit svojo kavo in misli bezijo tja…zaradi cesar ti srce zaigra.
In ta pesem..ze doglo je nisem pela…tole jutro pa jo…kako ze gre…ma res mi pase to…aha tkole gre…mmmmmmMmmm, paše, če mi rečeš
dobro jutro, moja mala,
mi paše, če me vprašaš,
kako sem tokrat spala.

In nato sibam pod tusaaaaa…naj me boza po mojem telesu..mmm,da se predramim in do konca zbudim..ma kletka ej..se mal pa bo cajt, da se zbudis..saj te pridem nezno prebujat nazaj..kot vedno..mmmmm..danes sem taka..nezna…al pa ne..ma kva pa vem..lubcka dragi moji..za lepo nezno jutro..in tak..taprav…vaš dan..naj vam bo pisan na kozo…tko..papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hehehehehehehh……kaj pa-pa

a zdaj ko si pobožana, pa misliš, da si že vse doživeela….hihihihi

sonči, ne bit tak skromna….saj veva, kaj sledi…..

lep “moker” dan še naprej…….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Včasih bi blo boljše,če bi prišla z ansamblom tolkal sem notri!
😉

japjade..jaz vem..ti ocitno ne..sam ne zezi ti mene…saj ves kaj sledi..glej u ladlc;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

sam ne zeli si tega hudica..sam to ne..pol bo pa hudoooo

Sonči moja-moja, hvala ker me vsako jutro spomniš, da se moram umit…..

hihihihi

Johanka..bananka..ja..beseda umit ma sirok pojem..in tebe bom dans se po riti nazgala..si ratala taka besedna lumpa da je joj..si potrebna ene ornk roke..le cak se me…bova midve mal bontonkota ponovile!!!;))

Ampak okej..kle je itak vse dovoljeno..uzivajva..dajva si duska…zato sva kle…moja..moja..lep dan;))!!

hvala za dobre želje…….. ampak, kot že veš, ne da se mi ponavljat…… ti dnevi so zame lepi samo od zunaj……. jaz pa čepim tle notr, za tole kišto in bukvami…….. ampak, pišuka, se ne dam….. upam, da bo čez en teden in en dan moje srce olajšano…… in glava tudi…… in da bo še sijalo sončke, da bom lahko šla laufat ven po travcah……..

papa moja-moja

Helci..razumem..vem..cutim..zato ni blema;))…in zgoraj sem ti itak napisala..kar se ucenja tice..saj bo.no..in soncek bo vedno svetil zate..v to ne dvomi!!!Lubcka in sibaj se ucit…

Bi vsaj koga pribobnala…če druzga ne,dež!
😉

New Report

Close