Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Machoti na pomoč Bugici!!!!

Machoti na pomoč Bugici!!!!

Ena strašna zverina v bliki pajka jo ogroža!!!!
😉

… copato naj sezuje in LOP po siromaku !
Pa bo .

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee … mi bo odgriznu šuoln … … si normalna???? :(((((((((((((((((((((((

O marija marija … … … Pej jo je ucvrl gor proti stropu .. spretno plezal po zavesi gor koz … pol je izginil …. verjetno je koval bojni načrt .. in zdej leze spet dol skoz proti meni …

KAJ NEJ NAREDIM??????????????????????????????????????

TA BEŠTJA ME BO DANES ŠE POJEDJLA!!!!!!!!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ma ben , če je škoda šolna ( a uni za 21 jurjev;)) , no , zrolaj cajtenge in LOP po siromaku.

Ali pa s kakim fasciklom.

… ma lopni , sej si baba ku toka !!!

Dve verziji…

1. si doma? Potem sesalec v roke in marš nad mrcino – ne bo nobenega copata popapal.

2. si v službi? Potem hitro okno odpret in v sosednjo pisarno zanekaj minut na kavico. Medtem bo pajčina že pobegnila. Ali pa kakega fejst sodelavca na pomoč pokliči 😉 – ženske smo takooo nemočna bitja, hehehe…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

MA kaki … ZDEJ JE ZAČEL NAPADAT … PRIHAAAAAAAAAAAAAJAAAAAA!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA …

Bo cajt da grem … na malco … Mogoče se do takrat ko bom nazaj ta mali umiri …

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bugi..izkoristi..ejj..zdaj je sansa..zatul..da ja pride un..k je tko fejst..pa bo on vse pomagu..aha..ce ne..pa..ce ne..pa..jaz sam pok…pa vseen ce baje to ne smes..k pajkci sreco prnasajo..ampak jaz sem jih ze tolk pobila..da ti garantiram, da pajkci kvecem nesreco odnasajo;))..ma daj mahni hudica no..aj si baba ne dec;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sem v službi … … in temu pajku ne pomaga da odprem okno .. .

Včeraj je bil tudi tu … pa sem imela cel dan odprto okno … in ni je*al … … … Fajn sodelavca ni nobenga … … so vsi kravatarji … … (o moj bog … vedno bližje mi je) … … in … neč …

Jst grem na malco … in upam, da bo ohladil svoje ubijalske nagone ko pridem nazaj … …

Lp, Bgv

Ma ne morem ga mahnt … je še vedno previsoko … Se drži varnosne razdalje … … In ko ne gledam se premakne za kak centimeter bolj dol …

Je pretkan … res je pretkan … …

Lp, Bgv

pa bod ti se bolj od njega…se delaj da ne gledas..pa bo prisel..uporab svoje care no..sigurno je muski..tale pajcina..haha…pol pa..sam po njemu..bod k crna vdova…da si zapomne tale pajkec..kdaj se je zezal s tabo;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Zdej grem na kosilo s sodelavcem … :)))))))))) ;)))))))) … on pa nej se gre kar sam naprej to vojno …

Lp, Bgv

to je pa ta bol..sploh ce je ta sodelavc..no ce je okej..a ne;))uzivajta in br..tek..papa

a ti nis macho..al kva..da si druge klical kle in smo se same mačone javljale…neki mi prav..da se nekaj dogaja s tabo..ampak le kva…jao..jao..narobe svet..haha

Ja zaljubu sem se…pa na 80 kilometrov ji tud nič ne morem pomagat!
😉

New Report

Close