Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podrti načrti

Podrti načrti

:(((((((((

no, sem rekla, da pridem po kosilu……. ma je šlo vse drugače: sem šla v mesto po mamo, smo šle mal po trgovinah, sem si kupla nove šulne… in novga mobita….. hihi….. zdej ku sem pršla domov sem si zmerla še vročino (ki mi je ni hotu sp-jko snoči)…. in jo imam 38,5…….. :(((((((((

kej čem jet mal v šukco? me pride kdo pocartat?

Pa te je vsaj kermu uspel podret!
Ma kaj….cajti se….vročino lahko zvečer zmerim…takrat je baje najvišja! ;-))))

pridi me pocartat!

kolk km je do sem peški?
kolk z letalom?
kolk z ladjo?

Dej ti rajš tvojga loverja(e) poklicat…so vsi bližje!
😉

to ti misliš!

hmmm zanimivo……….

a kar bubana si…….kje pa si merila????

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Sem ji hotu jaz včeraj vaginalno…pa ni bla preveč zato!
😉

hihihhii…no verjetno prihaja v leta, ko pupe začnejo bolet glave….hiihihihihi
in ne razumejo, da jih boli glava ravno zarad tega, ko nečjo=beri ne morejo…hehehheheheheheh

a ni fletno, nam decem, mi pa lahko….samo če smo za to……

saj midva veva kak je to…………..

čuj frend, bo treba mal mlade živahne nedolžne najdit……..kaj praviš…

Ja prvlec kej na sceno…..pa da sprobava?
😉

OK…ŽE IŠŠČEM………………………

ti kaka pa mora bit????

mislim tak izgled????????

ps….a pol se strinjapš z mano, da tile najine kokice nemrejo več…razen, da opletajo z jezikom…hiihihihi

za kako resno poškočno senso pa samo………v nekem drugem življenju….

smrk………jaz sem pa lih priprave začel delat, kako bi bilo fletno z …ops………………….pa saj zdaj ni važen, ……….

sprevržko, a veš nameravm en dan do tebe skoknt…pa da se mal pripraviva……saj mene od te trdote že kar boliiiiii…….

lp

Boga, Hely… Ti posodim Micko, pa ti bo noge grela ;). Pa kak čaj z medom in limono bi ti dala, kak aspirin… Povrhu pa še malo šnopsa – ta je baje univerzalen in pomaga pri vseh tegobah ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

HIHIIHHIHI…..

helyka rabi neko drugo zdravilce……..za katerega pa še ne ve…heheheh

in nehi je s kemijo basat…….

Saj bi jaz v petek do tebe prišu…pa praviš,da si zaseden….:-(

ja, res je….. prisegam na naravna zdravilca……. take od tete Pehte….. hihi…….

No saj… Med, limona, šnops… 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Aja, pa krompir na čelo, kisove obladke na noge in roke za zbijanje vročine, sok rdeče pese, karamelno mleko z žajbljem… Prava teta Pehta bom ratala ;).

no se mi je zdel ,da te vrocina gon..k si bla tko hottt…pocivaj ..pa u sukco pejd…te cartam..moja..moja!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hmmmmmmm……. a je to od srca tvojga povedano? ;))))

plastelinka moja-moja

ojej, to je pa že preveč zame……. teku bolana pa spet nisem!

od teh recnij bi še bruhala…… hihih

Pa kaj vidve vedno ena o drugi dvomita!??????
Jaz imam rad Helenčo….jaz imam rad Sončka…in to je to!!!!
Pa ne bit foušene,no!Saj imam dve!
😉

oh…… nikol nisem podvomla vate……. ;)))))))))))))

čmoka privatnik

Privatnik??????????????????????!!!!
Če ta nima že 41 vročine!?
😉

Je tale net res eno veliko zezanje..iz vseh strani..je pa tudi vcasih kaj resnega napisanega…in seveda ti prav dobro ves..kdaj je to..in u postlo takoj..da te cartam naprej!!!Pa lubcka za lep dan, upam, da si bolje ne slabse…johanka bananka moja…pa rec, ce ti mene novš cartala, ko bom bolana…no rec…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

te bom, te bom……. cartala!

New Report

Close