Podrti načrti
:(((((((((
no, sem rekla, da pridem po kosilu……. ma je šlo vse drugače: sem šla v mesto po mamo, smo šle mal po trgovinah, sem si kupla nove šulne… in novga mobita….. hihi….. zdej ku sem pršla domov sem si zmerla še vročino (ki mi je ni hotu sp-jko snoči)…. in jo imam 38,5…….. :(((((((((
kej čem jet mal v šukco? me pride kdo pocartat?
hihihhii…no verjetno prihaja v leta, ko pupe začnejo bolet glave….hiihihihihi
in ne razumejo, da jih boli glava ravno zarad tega, ko nečjo=beri ne morejo…hehehheheheheheh
a ni fletno, nam decem, mi pa lahko….samo če smo za to……
saj midva veva kak je to…………..
čuj frend, bo treba mal mlade živahne nedolžne najdit……..kaj praviš…
OK…ŽE IŠŠČEM………………………
ti kaka pa mora bit????
mislim tak izgled????????
ps….a pol se strinjapš z mano, da tile najine kokice nemrejo več…razen, da opletajo z jezikom…hiihihihi
za kako resno poškočno senso pa samo………v nekem drugem življenju….
smrk………jaz sem pa lih priprave začel delat, kako bi bilo fletno z …ops………………….pa saj zdaj ni važen, ……….
sprevržko, a veš nameravm en dan do tebe skoknt…pa da se mal pripraviva……saj mene od te trdote že kar boliiiiii…….
lp
Boga, Hely… Ti posodim Micko, pa ti bo noge grela ;). Pa kak čaj z medom in limono bi ti dala, kak aspirin… Povrhu pa še malo šnopsa – ta je baje univerzalen in pomaga pri vseh tegobah ;).
Aja, pa krompir na čelo, kisove obladke na noge in roke za zbijanje vročine, sok rdeče pese, karamelno mleko z žajbljem… Prava teta Pehta bom ratala ;).
Je tale net res eno veliko zezanje..iz vseh strani..je pa tudi vcasih kaj resnega napisanega…in seveda ti prav dobro ves..kdaj je to..in u postlo takoj..da te cartam naprej!!!Pa lubcka za lep dan, upam, da si bolje ne slabse…johanka bananka moja…pa rec, ce ti mene novš cartala, ko bom bolana…no rec…