Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes se bom pa

Danes se bom pa

vozil po Ljubljanici.

Dobro jutro.

greš nabirat vzorce kanalizacije?!
Sam vprašam.

Jutro tudi tebi in ostalim. Sp – saj se ni treba tako truditi, no! Bom še prevzetna ratala, madona.

Me vzames sabo…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ne.
Parti na ladji.

V veliko veselje bi mi bilo.

si se pa zmotil – ne bom par-mene na ladji…..

Saj si to mislil, ne?! Par-ti?! :-)))))

Alti, uživaj, uživaj še za vse nas ostale. Pa tamalo cmokni.

Pridem…kdaj in kam..al mi bos na msn..da ne bo pol pol foruma tam;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hihihii ojla alti…………

sam pazi, da ne boš mene srečal in v lblanco čmoknil…….

še huje pa, če boš mlade pupce gledal…………mater tista kratka krila in stegnca…za popizdit….ma kaj ti sploh razlagam,…hehehe…mi deci že vemo, kaj so dobre mačke……

čao

leta letijo - iščem stevardeso.....

res ves..sem jaz pol dobra macka al ne..haha..pa sem te;))

O bom, brez skrbi.

Saj lohk vsi pridejo. Bojo šli na ladno, midva jo bova pa kam “smuknila”. Saj ne bodo opazili .

Ej razo, razo.

” da ti riječi pozlazile”

Kolikor mi je znano bosta tam dve pupi oslato pa samo moška populacija.

Precej neugodna situacija.

Dobro jutro!
Jutri se bom pa jaz…po Ljubljani.
😉

Mogoce tudi jaz..prrolala..do stumpija;))

neugodna situacija??????????

hmmmmmmmmmm ne vem…..mogoče bosta pa pupike za to…ops…………………saj veš, da komaj čakajo, da bi…..ops………..

ma ti sam zagrab in …..osvajaj……..saj čez pol ure tak vsaka trda postane

ej.frend, če jih pa noben ne bo hotel….saj veš mojo številko in S:O:S

lepo uživaj

In kakšni so plani za jutri?

opa..hudo..pa ves da se mi rola…si upas kljub temu..haha

Te so iz “foha” tko da so vsega hudega že navajene. Ni kruha prjatu.

Ma saj praviš da se ti rola skor vsak dan, tako da bom že preživu.Ča pa ne bom pa vsaj z nasmehom na ustih…….

ti sam zagrab..pa bos pokasiral eno klofuto..ce je pupika taprava…haha

Mimogrede bi kakšna padla.

Ha, ha.

ja..to je to..noro je tole leto..in nasmeh na ustih..bo..brez tega pri meni ne gre…oba se bova smejala..in se kaj bi se naslo;))..in ves kaj..zivela bova..prezivela..haha

čuj mala……………..ne seri…mojmu frendu…………

saj ne bo svoje puipe s sabo vzel….naj bo ona doma in delallllllllllllllllllllll

sploh pa saj veš kaj pravijo: Tisti ki je ima rad, je ima doma!!!!!!!!!!!!!!hehehhehehehheheheheheh

ALTI NE SE PUSTIT SPROVOCIRAT………………….TI LEPO ZAGRAB…PRVO ENO POLEJ DRUGO…..BOŠ VIDEL ENA BO ŽE……….
doma pa se šparaj…pa mamico tudi, saj veš, da je utrujena…hihiihihihih

Iz tvojih ust v božja ušesa

ja SP..pride v Lj..in jaz mogoce tudi..ce bo cajt..in potem lizemo ledija..u City-ju…prides zraven??

New Report

Close