Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa naj bo

Pa naj bo

Dans mineva XXVI let odkar je na svet privekal moj Pufko, ki ne vem, če je še kej moj. Sem ga nekaj ujezila zadnji vikend, zato se že cel teden obnaša kukr indijanc…… mislem je na bojni nogi…… Ne oglaša se mi na mobi, ne piše mi mejlov, ne sms-jev…. smrk, smrk….

Ampak, ko bi vedel, kako mene razganja……. bi pršu dol z metropole…… in bi se kadilooooooo………. prou mu je, kej me pa ne mara………

kaj mi je storiti,
totalno sem v riti….

HHEEEE….mogoče je pa boljše indijančke našel………..ti pa sanjaš o kremšnitah……

verjetno je ukapiral, da še enga ne moreš dost razganjat…………..hihhihihihihihiiiii

pa-pa helyka……..

ps…….kak pa si lahko v ritki……….a imaš kaj nežen………..

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

eeeeeh, kaj bi ti govorila………

….. deci itak ne razumete takih šentimentalnih zadevščin……… glavno, da se fuka……….

hihihihi

Ja, ja…. zgleda da je ta teden polna luna (no, čeprav je ponavadi samo en dan)… Tudi mojega nekaj meče… Barabe!!! Se bomo punce zarotile, pa se bomo lepo tudi brez njih imele… Hmmm…. No, saj ne…. Še ne… 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

eeeeeeh, ne vejo kaj bi radi…….. al pa hočjo preveč…. mislem vse……. teku na horuk……… potem pa se jim povesi kljun, če ne dosežejo tistga, kar čejo………..

kdo zastopi te moške……… še dobro, da imamo te zlatkane srčke tle na forumu, ku nas štekajo…….. in me njih……..

je teku al nej? teku je!

Ma je tako ;). :))))))))) Ti fantje nas vsaj pokonci držijo ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

kaj cuka??????

hely ki je pa sedaj?????????? včeraj si pa tak lepo pesmico napisala……bogi moj frend sprevržko, ma ne mi ga tak ludit….

helyka a si že v službi???

leta letijo - iščem stevardeso.....

sem na delopustu……. sem bla že včerej……… to pa zato, da sem lahko v kletki, ker v službi mi netek ne dela……… in bom še jutri in….. tri dni drugi teden…..

opala, ja, drugi teden bom spet po Lablani rajžala…… a greva na kofi?

hihihi…….. aja, pa piši mi kaj……… če druzga ne…… pa zato, da……. hihi…… saj veš no, kaj bi ti govorila…..

Zakuri en močan ogenj….pa mu dimne signale pošlji….mogoče bo kapiral,zdej ku je indijanc!
😉

New Report

Close