Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek žalostna

žalostna

žalostna sem

jaz tudi…… ampak bo hmal bulši…….

pride in mine…… in znova….. eh, kaj bi govorili….

Tudi to je del zivljenja..seveda zalost vsak na svoj nacin dojema…prenasa..resuje…zakaj si zalostna..zelis kaj se dodati..ali ti je ze sedaj lazje, ko si prisla do tega, da si zalostna.

Dobrodosla med nami..ja mi veckrat zalost prezivljamo tule v kletki..tko hitro mine…pomaga ce nisi sam v zalostnih dneh, ce imas ob sebi nekoga, ki te zna predvsem poslusati, brati.Žalostna ozri se v soncek..in vedi, da nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti jutri bolje-lepse…Soncek sveto tudi zate..uzri se v nebo in ga bos cutila…Aja..meni vcasih pomaga ze dober jok..tam nekje ob potoku..sredi gozda..tko pase..si kot prerojen..pojdi in izlij svojo zalost..kjer ti je najlažje najbolje..to poceti…Poljubcek..saj bo…ce ne jutri..pa pojutrisnjem…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Johanka kuga pa tebe muc..saj bos pregurala to ucenje no..pa un tud..nc bat..ob tebi smo..ne cutis tega…lubcka helcek moj..papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

smrk……………….no pa greš po mojih stopinjah….hihiihihi…nikarte…….ali pa DOBRODOŠLA……hehehheheheheh

a ti tale moj žalostni cmkec…kaj pomaga………

pa-pa

leta letijo - iščem stevardeso.....

grrrrrrr…..pusti jo..naj bo žalostna še bulj…hehehehehh………

še naprej žalosten dan…
lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

ja hvalci…… draga moja plastelinka…… upam, da mi bos tudi jutri drzala pestke!

se priporočam anke drugim!

aja, to pa od 15.30 dalje… cca 2 uri….. če upaste več časa tiščat lhk tud mal dlje… ker se nikol ne ve…..

papa

Kaj je pa tebe ubogo dete razžalostilo tako?
Saj bo boljše,boš vidla!

New Report

Close