Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SP…takoj sem..bemti!

SP…takoj sem..bemti!

Kva je to..vceraj kle tulis, da si utrujen..ej..sonce je ze na nebu..a tebe nema..se staras stari al kva…en nasvet..daj zacni mal migat…beri sportat..ma ti da tolk elana..in energije..ti recem..aja..no saj si na pravi poti..kolesart si ze zacel..haha…dobro jutro stari..al jezare..kde si;))haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Dobro jutro!
Hm…a jih je mogoče kje premalo,da si tu?
;-)))

Kaj bi ti brez ljubosumja, fofsije..le kaj bi svet brez tega…zakaj enostavno ne znate uzivat v tem kar imate..le zakaj..ne vem..to ves ti..jaz uzivam..in pika!!!

Zabica je zalostna..ker jo je en smot-ko..napizdil..le cak se me..te bom…nc lubcka ne dobošššššš

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Uživaj,uživaj deklič,sam…………
;-))

ne seri

Pismo…kako me to dekle s to ljubezensko izjavo omami!Sem kot čebela v mrazu!Zdej lahko dela z mano,kar hoče!
;-)))

Ko sem jaz tu..in,ko me prikliče..je ni nikjer!
Pa zanesi se ti na take.
Moram it nemara res po Razotovih stopinjah….so še tko sveže!
😉

New Report

Close