Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bugi…

Bugi…

Je cajt, da nehas sanjat kako si med vikendom..da ga ni blo polozaja..k ga nisi..hihihi…ma je lepo..saj vem..ampak ponedeljek je..in sluzba te caka..le kje visis..ej..pa te ni pajk zamrezu bemti…lep dan..draga moja..lubcka

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonči … ne sanjam, ne sanjam … čeprav tisto o položajih … hm hm … :)))

Danes so bile selitve narodov v službi … :)))) he he … sem šla v višje nadstropje in dobila lastno pisarno … :)))))))))))))) Yeeeeeeeeeeeessss!!

Lihkar so mi priklopili mrežo, tako da se lahko sedaj normalno javljam …

Pajka sem pa pustila kar v spodnji pisarni … ;)))) :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hehe, ne se sekirat… Pajek se bo vrnil – saj veš: Lesi se vrača, hehehe… Ne, ne, samo malo te jezim – da ne bi bilo prelepo ;). :)))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Mishi … :)))) … mal prehudo bi bilo za njega prist v tretje nadostropje … Je preveč ovir na poti … Preden bi prispel bi ga zmastilo kakih 100 nog … ( hehehehe) … Tako da …

Hm … … sam da ne pošlje kakega prjatla … ker pol sem pa pečena … :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja, ja… Ali pa da se vseeno odloči za pot in ga tik pred tvojimi vrati nekdo “pogazi” (pohodi), potem pa pride cela družina na pogreb – iiiiiiiiiiiiii 😉 :))))))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Uuuu … sam bog dej da ne … … ker pol sse preselim nazaj dol … :((

Upam, da me spet tolk ne pogreša, da prišel za mano … :(((((

Lp, Bgv

Hehe :))))))))))).

Lep dan, Bgv :))))).

New Report

Close