Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ej..kletka…

Ej..kletka…

…moram spet kaj uspict…da se zbudis..sam midve z misi..se kle matrava..deci kje ste..alo…takoj sem..no jaz pa grem delat..delo caka..uzivajte..papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja, ja… Bova kar ukore pred izključitvijo začele delit :))))))))… hehe, pridni bodite – grem tudi jaz “na šiht” ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ojla Sonči … … … Ma kaj bom tu gor, če pa ni nobenga nkjer … :(((

Taka tuga je ratala ta naša kletka … Še poleti smo imeli več debat …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Prid zvečer gor…pa boš vidla stampedo!
;-)))

bemti bo treba zdrmat klele vsak dan enga..le kje naj zacnem…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pa od kje naj se priklopim????? Sej jst bi se … bod gvišen … če bi imela net doma … … Sam zdej, ko ga nimam, se pa morem vsak večer k miškotu stiskat … :)))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hm … .hm … hm … … Mogoče bi pa mogli mal reklame za našo kletko delat, a? Kaj praviš? :)))))

Da dobimo kakega novega … … ali kako novo …

Sam kje so vsi … orka la pippa … … … Helči so zasuli z delom … Zvezdi nas je zapustila … žverca se tudi sam še tu pa tam oglasi … Sp odkar je v službi tudi bl štrajka … … od ostalih pa da sploh ne govorimo … :(((( Žalost žalost in še 3x žalost … :((((((((((((

AKCIJA!!!!!!!!!!!!

Lp, Bgv

Saj tud to ni slabo!!!!
Zdaj je Helči spet na MSN-ju in sva že imela drkalni večer včeraj!!!
;-))))

LEPA SI!!!!!!!!
RTM!
😉

Hm hm hm … … zanimivo zanimivo … :)))))

Lp, Bgv

to vidis..to je akcion taprava..haha..sam ona je ze itak nasa..sp..daj sarmiraj druge, da pridejo sem..al pa nazaj..haha

Ma ne bugi ni blema..saj ves mal zatisja pred nevihto je le..saj bo zima..vse vrnila..aha

Pa saj je blo tebi namenjeno,čuk!
😉

New Report

Close