Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste že bili….

Ste že bili….

…tako živalsko pijani, da ste kozlali? Po možnosti kje v javnosti?

Jaz še nisem bil. Tisti, ki ste bili, opišite malo svoje izkušnje 🙂

To pa sam na MSN!!!!!!!!
;-))))))))

Oh marija če sem bla … … Joooojjj … V bistvu sem zaradi pijanosti kozlala še nedolgo nazaj … kaka dva mesca nazaj … … :)))

Da bi pa v javnosti … ne … to pa ne … Vedno sem se tolko zdržala, da sem vse prnesla domov … ali pa minimalno do WC-ja … :)))) … al pa … če se je to zgodilo na zboru … da sem vsaj šla v grme … :)))))))))))))))))))))))))

No … tko … … … Ma ja … sej vem … SVINJA PIJANA .. ŽE SPET SI NAŽGANA … !!!!!!!!!!!!!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ne pijem alkohola..zato ti nic ne napisem..no kaj drugega pa lahko..sam tebe zanima sam tole..baje;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kdo je pa dol na morju…a

ne seri..pizda te bom..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

OPSSSSSSSSSS….A spet ni blo nč včeri…….

A VEŠ SONČI……..DALJ SI V RESNI VEZI-DALJ SI LAHKO BREZ……hihiih

leta letijo - iščem stevardeso.....

ej..sam to pa ne velja zame..a ves kaj dragi je vse odvisno od cloveka..ce si taprav ze delas na tem..da nkol ne postane nekaj monotono..in ce to ni to..je potem vsega na pretek;))

Vem,da jo imaš,vem!!!!
Saj zato te pa provociram,da me boš!
😉

ne pa te ne bom..tko;))

Bom pa jaz tebe!!!!
Še enkrat..;-)

to pa že…….. večkrat………

enkrat se je na ta račun kar nekej snega stopilo ;))))))))))))

Lubči, ti pa kar dežuraš tukaj gor, kaj?

oj jest tud…

a si za stvar…heheh

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ne ljubica!Tu stanujem!
🙂

Očitno ni!Je blo konc risanke….pa je mogla it mladiča nafutrat!
😉

Ko sem prišla domov je mladiček že sladko spančkal edino samec je še nekaj rogovilil okoli :)))

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nice 2 red U!

New Report

Close