Tralala … hi hi
A ni lepo se zbudkat zjutaj … ko se obrneš na levo stran in tam zagledaš osebo, ki jo ljubiš … … Se stisneš k njemu in mu prpopaš enega lupčka za dobro jutro …
Pol ustaneš … pogledaš skozi okno … in vidiš lepo lepo lepo jasno vremce … in toplo sončke …
… in najlepše je, ko pomisliš … PETEEEEEEEK JE!!!!!!!!!!!!!! :)))))
Dobro jutro zlati moji … :-********************
Lp, Bgv
No no no …. … … če bosta u šukci … hmmmmmm mmmm … pol bo pa vroče … ja ja … Pol pa se mal ofrišat v prijetno hladno morčke … in bo tako ku če bet .. ;))) :))))
Ja ja ja ja … … No … jst sem bla prejšnjo nedeljo v Portorožku … sem šla mim morja … sem ga na hitro pogledala in mu rekla … : ciao … A bo zadost za se poslovit d morja za letos? :))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
:))))))))))))))))))))) Šalom srce moje … Sem včeraj MIšiju povedala, da je bila moja dvojnica pr tebi … Pa me je vprašal če si skočil nanjo ko je prišla skoz vrata … :)))))))))))) ;))))))))))
Lp, Bgv
ma ne no..mors it nazaj..pa se se enkrat poslovit..daj no..k je zdele dol tko lepo..tisina..tisina..pa morje..in jaz..hudoooo..obozujem dol moja jutra…mmmmmmmmmmmmmmmmmmm…no zdele pac ne bo tko..bo bolj napeto…ampak bo lepo..haha