Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Smo uzivali…. aaa;)).

Smo uzivali…. aaa;)).

Vidim, da ste bili kar delovni;))…lepo…in jaz sem doma…bilo je lepo…prelepo..ampak doma je najlepše in pika!!
Kletka lepo prezivi se preostanek nedelje, jutri pa pijemo kofija…poljubcka ke..papa.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

že nazaj, mala?

alora, kaj so se tudi tam vremena pooblačila, da si morala pred temo nazaj? a se ne bi spodoblo, da bi tvojga dragega povabila na eno večerjico, ker te je cel vikend teku cartau? ;)))

adijo morčke, adijo sonči……. (morje za letos, sonči pa sam za zdej) ;)))

Točno!!!!
Če bi blu tko fajn….bi ostala dol še vsaj en teden!
Neki ne štima tuki!
😉

Ne serta oba..Helcka..smo to vse porihtali prej..uzivali..nc bat..saj me poznas;))in popoldne je bil se za otrocka..ker jih pogresas ves, ce jih en cel dan ne vidis…SP..ti pa doboš svoje..le čak se..pizda te bom…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

🙁

si potreben tega;))

Jaz sem potreben………….hmmmm…dobro veš kaj!
😉

New Report

Close