Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spet spite????

spet spite????

Ustaj vojsko!!!

Ma stojimo mi.

Pa vi?

Itak!

Ja kva bova pa zdaj?

Jaz bi kakšno pizdarijo ušpiču.

ane no..kaksni smo..skoz nas mora en drezat..ce ne ni nc;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

pojma nimam, danes imam bolj malo volje za kar koli. Bi mogla delat, pa se mi ne da…

Ej

Jaz sem pa na spidu dons.

Dejva se midva “združit” pa bo povprečje energije ravno prav.

Pa sej te drezam pa še vedno ni nič.

Lump…shaki ti pa lenoba;))..no dajmo kaj uspict..vreme je pravo ..dajmoooooo

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ma kako da ne..me ne cutis..al kajj..tukaj sem..tvoja sem;))

Daj idejo pa gremo v akcijo.

Gremo SP-ju mal wiskija po grlu spustit.

Čutim vsako ped tvoje prežlahtne kože.

Uf.

Pejmo, ja!!! Pol nas bo pa lovil tam po kurji riti. Samo mu moramo ful nalit, da ne bo mogel “zbrano” teči za nami…

Sej že zdej ni najbolj zbran. Tko da mislim da ne bo problema.

:))))))) Pazi, da te ne sliši?

Ma saj komaj živi, poslušat pa sploh ne more.

ha, ha

Hudooo…in ti kar izzivaj..bemti…sam pol ne bos usel…kapišššššš

bemti sem res take volje za lumparijo dons…ja pejmo u kurjo rit..to bi ga vrglo res na njegovo rit, da se pokazemo tam..ahah

:)))))) Gremo Sprevržkota vržt na rit!!!

Ja z litrom viskija

Bolje, da nehamo, če nas bo po riti…

Saj po mojem je že oz. še tam

pejmoooooooooooooooooooo..mater se mu zdele kolca;))

ja..moja rit mu je se posebno pri srcu..baje…;))res bolje da neham..ce ne bom vsa modra..od tepeza..haha;))

Ma SP je pa ja dobra duša.

New Report

Close