Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je še kdo …

A je še kdo …

… tko srečen, vesel, potešen v vseh smislih … kot sem jaz? :)))))

Kar ni za verjet … Gledam ploščico, ki mi jo je kupil včeraj moj mišek … MISLIM NATE piše … … in sami srčki okorog … :)))) … pa tok coooortkan fantiček je gor naslikan, da se mi kar smeji, ko ga pogledam … :))))))

Ja ja … včerajšnji dan je bil nekaj resnično posebnega … … Popoldan me je prišel iskat na delo in sva počasi odpeketala proti domu … k meni … Tam mi je naredil takoooooooooooooooooooooooooooooooooo dobro kosilce … … mmmm … špagete … take kot jih zna naredit le on … Mmmmmmm!!! Dobro dobro … še sedaj se mi sline cedijo … :)))))

Pol sva šla mal na sprehod … … hm … no ja. Primarno je bil načrt, da greva kupit cigarete … pol sva pa prehodila skoraj celo Gorico …

Pol počasi spet domov … ja ja … … … pod tuška … ja ja …….. in pol … ja ben … … a moreste prov vse vedet? :)))))))))))))))))))) ;)))))

V glavnem … … tako krasnega dneva … večera … noči … in jutra … že dolgo ne … Danes sva se oba zbudila nasmejana v nov dan … kljub temu, da je vreme bolj kilavo … :))))))))

Dobrega juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutrčka vsem!!! :)))))))))))

RADA VAS MAM!!!!!!!!!!!!

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

heheheh ares misliš, da ti bomo nasedli…hihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

:)))))))))))))))))))))))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hehehe to da si sexalča pod tušem

Ma ne vem..v oblakih sva to ze vem..in upam sam da bo to trajalo in trajalo..naj traja..bemti…sem srecna..in srecna si ti..naj bodo srecni vsi!!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Tega pa nisem napisala … :)))) … to si pa kar sam do tega prišel … :))))) ;))))

Nisem pod tušem … sem pa povsod drugod … ;))))

Lp, Bgv

Takooooooooooooooooooooooooooooooooooo … … da bi res le trajalo … trajalo za zmerom … … … :)))))

Lp, Bgv

OPLA PA TE IMAMO……..HEHEHHEHEHE

A RES ŠE VEDNO POČNEŠ TE GIBE….KAJ SE NISI ŠE NAVELIČALA

Gibe? Hm … a veš koliko gibov je možnih … … pa ni vrag da počneš vedno iste … ;)))

Lp, Bgv

Serbus, opica :)))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Opica? :))))))))))))) Ja no … ben … že dolgo me ni nihče tako klical … :))))))))))) ;))))))

Lp, Bgv

To je ljubkovalno :))

Malo nižje si lahko ogledaš mojo slikco.

oooooooooooooooooooooooo daj poduči me malo……….hehehhehe

Hm … opica ljubkovalno … :))))))))))))) .. ja ben … recimo, da je pohvala, da sem gibčna, a ne? :))))))))))

Ooooooooooooooooooooooooooooopaaaa … slikcaa … mmmm … končno le vidim, kdo je ta Spider … … :))) Sam … pismo ej … kako cortkano cortkano cortkano … … … guci guci guc … … … sam zdej ne vem kateri bolj … Al ti al muc … ;))) :)))) :-***

Cmoka, frend …

Lp, Bgv

Ma to se ne da tko … na razdaljo … Sej veš … eno je teorija … pol pa je treba vse spravit v prakso … :)))) ;))))

Boš mogu kako deklco prpravit do tega, da ti mal razkaže kako se tem rečem streže … ;)))) :))))

lP, Bgv

veš, bugica, jaz tudi mislim nate

se smejim..ker meni nekdo, ki mi je ljub rece tam dol na morju..da sem “opica hrvaska”;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close