Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RAZO, SP, piz…

RAZO, SP, piz…

kje sta porkamadona..
Sta me čist samga tle pustila. Moram kuhat žajblov čaj, ena hoče met kamilce. ta tretja noče čaj ampak kufe(hvalabogu ma že kuhanga) ampak mi hoče dat neke kremce na obraz.

ej, ej, sta mi vidva prjatla.

Ne jamrat… Saj vodo samo enkrat pristaviš. Pol pa v eno šalco vrečko kamilic, v drugo žajbelj, v preostanek vode pa zakuhaš kavo… Bemti, te bomo že organizacije naučile 😉 :)))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

deci..le kdo bi jih razumel..le cak se ti mene..bos ti se kaj potreboval..nc ne dobos od mene..tko;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ooooo … bogi Alt … si ga na*ebal … :)))))))))))))) Fanta sta te čist sanega pustila … zdej smo te pa ženske v kremplje dobile … He he … pa te bomo filale s čajčki … te mazale s kremicami … in … he he … nam boš kforke nosu … A? A? A? :)))))))

:-****

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ja curc, pol pa ena prav, preveč kamilc je noter, druga kje maš pla mleko, pa preveč cukra pa premal vroče…..

Ma ne…. saj bi tolikokrat ponavljal, da bi bilo vse ok. Enkrat bi se že naučil 😉 :)))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ni nam lahko…. :)))))))))))))))))

enkrat,…. enkrat…..

Do takrat pa…….

A čist nč!?!?!?!

Ja bogi

Mal me pocortajte, pa……

Bomo me uživale v komandiranju 😉 :)))))))))))))). Babnice ;).

Ja kaj pa jaz? Kdaj bom pa jaz užival?????

:)))))))))

Lp, BGv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hudiča, tri ženske te obletavamo, pa ne uživaš… ajajajaja 😉 Kaj bi Sp na to rekel… :)))))))))))))))))))))

pa … ??????
:)))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Ja, ja, obletavamo….curc daj mi kamilce, daj mi žajbelj, daj mi kufe, jaz bi brez cukra..

Ne vem kdo koga obletava.

Vi sam časkate kdo bo krof pa kdo ga bo prinesel in kam, jaz pa kuham

hm. hm. ……

Hehehe, revež dežurni… Saj boš mogoče kje kako priznanje dobil. Kak purple heart ali nekaj takega, ko si tak heroj 😉 :)))))))))))

Nč hm hm …

Lp, Bgv

Ja, bogi sem.

A je boljš

AAAAAAAaaaaaa, aaaAAAaaaaaaaa oh, oooooooooooo aaaaaaa.?

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ja … je boljš … :)))))))))

UPS … zdej me je pa kar neki primlo … hm hm hm … Oštja … pa še danes imam fraj večer … :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Lp, Bgv

UPS ja.

Frej večer?

Ja … frej … brez miškota … :((((( Pa tko sem se ga veselila … zdej pa … hm hm hm … Ja ben … bo pej jutri dvojna doza … :))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Sam da nou preveč. (overdose)

ha, ha

New Report

Close