Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MIŠIKAAAAAAAAA

MIŠIKAAAAAAAAA

I KADA NISI TU

I kad nisi tu
da znas da me boliš i
zato biču večeras tu, da
te ljubim tamo gde ti najviše
voliš…

Tvoj…………..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hehe, razo moj, razo, ti kar na dušo pihaj… Saj vsi vemo, da znaš ;). Pa vemo, da imaš prav vse babnice tu v kletki rad :))))))))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

miška…to pa ni res…

Bok moje medeno! Znaj da te greškam strasno, ti si moja cokolada zbog koje je nastala ova balada! I da ti nije palo na pamet ovo zbrisat jer ti necu vise pisat.

pa pa muci

Hehe, razo, kaj naj rečem – edinstven si 😉 :)))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ako te plasim zovi 92, ako te palim zovi 93, ako te povrijedim zovi 94, ako me zelis samo me nazovi.

MIŠIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ma grozen si, no :))))))))))))))))). 😉

mišika..nisem grozen. hočem samo, da skuziš……

Dvije ljubavi kad se sloze,
nitko nista tu ne moze,
a mi smo dusa jedna i tijela dva!?

ufffffffffffffffff na kaj me ti napeljuješ…hehhe

Nič, kidam jaz spet… malo na “izlet” tja v našo prestolnico… Razo, uživaj 😉 :)))))))))))))))))))

vauuuuuuuuuuuu..in ostajam brez tebe…….no le oglasi se…saj moraš vedeti da…

Ako izgubim ja tebe,
izgubit ces i ti mene ali vise ces izgubiti ti,
nego sto cu izgubiti ja,
jer mene ce mnoge voljeti kako ti,
ali tebe niko kao ja

hehheheheh pa pa pa lepo vožnjo

New Report

Close