Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje je kdo …

Kje je kdo …

… ki bi kot sonce posijal ?
Kje je kdo , ki bi znal … hehe ….

… organizirat kak žur ?!

Niki ima zadosti domače idile !!!
Niki bi šla žurat !!!

Mejte se !

s kom bi bila pa zadovolj(e)na?

ojla nikitka…..a si lih vstala..

leta letijo - iščem stevardeso.....

EKOLA, ZAGRABI……. IN NARDI KEJ……….

TAKOOOOOOOOOOOOOOJ!

Ojla, Nikička, posluši tole:

“Ko se zjutraj zbudim, sem vesela dneva, ki se mi obeta
(imam šele 52 let).”

A ni lepo! A ni krasno!
In tudi meni se žura!
In tudi jest bi ……………..

sploh, ko sem se včeri cel dan vozila za sprevržkom ….. najprej tja do …., potem pa še iz …. do …………………. ha, ha, ha, ha!!!!

Pa on revež niti ne ve tega!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ti zvitorepka…hiihihihihi

kak si???

Žura se danes v Portorožu

glavno šele pride…

Glavno kaj?

ops…to jim bova pa vponedeljek zaupala……če nama ne bo prevč nerudno..heheh

To hocem tud jaz..zur..ker mam dost te postle..pa tega caja..pa vsega tega..hocem en ornk zur..ob sebi ljudi, ki so moji..in alo kletka..gremo bemti..na en zurrrr..Niki daj ti se kaj zatul no..mene ne ubogajo nc;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

heheh niki ma polna usta….pa je utihnila…heheh

koga.-.a tebe..k se tko smejis;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

naj sama prizna..če upa…hehehehhe

jaz vem kaj zdele dela..ti pa ne..haha…

hahah to ti misliš……….

čuj , a bi ti meni nekaj pomagala????

ne ne bi..kar sam si pomagaj..ker si dons en lump…tko..kaj cem jaz stara koka teb pomagat..haha;))

ja imam vpršanje za kak praviš stare koke????!!!!!!hihihi

a odprem novo temo ali te tak skrivaj vprašam….smo da ne boš potem norela………….heheheheh….no buča???????????

greva še slišat druga mnenja ali ne???

ne razumem…buca bucasta;))…kaj hoces sedaj od mene…stara koka nisem..in tudi nikol ne bom…zato povej kaj te muc..in ti pomagam..norela tud ne bom..brez veze kle na forumu..ej..tam na Bledu..pa bos dobil eno..bos vidu;))

New Report

Close