Kletka…
Gremo na pocitek;))..no jaz grem po kostanjcka..gobe..pa kva jest vem..kaj bom vse privlekla iz gozda..kot vedno;))..Sp zura u Lblani..Alti gre na morcka..razota mece..pa vseen kje je..helcka..kje si ti..Niki..je sam mal zrajcala z enim kao..zurom..pa je sla dalje..uzivaj Niki…in ostali..le kje ste..bugi bemti..kje si pa ti dons..takoj sem…upam,d a je vse okej s tabo..da si le u sukci in delas..lepe stvari;))..okej kletka..pocivaj..in pocivaj..saj to najrajs delas..te pridem zdrmat nc bat..saj ves da ne znam pocet druzga kle ob teb..res ne znam bit mirna..;))..zurajmo..kjerkoli smo..ihaaa..bi reku moj medi..le kje se lajha..ga bom;))
Sunny … jaz sem ku šus. Mal sem še zdrmana in zje*ana od nočne … hm … smene … :)))))))))) … drgače pa sem … juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ej .. .klapa … petek je … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hi hi hi …
No … lepo mi uživejte in radi se imejte … Jst vas mam toooooooooooook rada … čisto vseh … :-**********************++
Lp, Bgv
No samo da je nekaj za teboj…in res bi se nam vsem prilegel en okej zur..cak grem jaz delat na temu..takoj zdele;))…Niki..lubcka tamalcki…in tebi..za lepo mirno nocko..nocka…