Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sprevržkič

sprevržkič

gledam,berem,ližem slovar,občujem, norim dokler ne
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
POPIZDIM NA ČISTO!!!!!!! ČUJ MONA……MA KEJ JE S TABO……..A TO TI MENE NAMERNO POD*EBAVAŠ IN *IZDIŠ…….A OČEŠ, DA RATAM ŠE BOLJ BOS V GLAVO…..GRRRRRR……PI*KA *ATERNA….SEM POPIZDIL SKROZ…..

PA KAJ JE TO S TABO…..SEM MISLIL, DA SI ZADNJIČ V LJUBLJANI SKONTAL, DA SO MLADE PUPIKE TISTO, KAR PAŠE IN SE PRILAGEMA NAJINI ŠAPI….HEHEHEHEH….IN KAJ BEREM ZDAJ……???SPET NAIVNO PADAŠ NA FORE TEH NAJIH TA STARIH..TUKI NA FORUMU……MA DAJ SKOPČAJ ŽE ENKRAT, TE TELE KOKE nategnejo v lufti….a sem ti rekel, da jijm nimaš kej za verjet…….še če bi jih pod sabo imel..hehehehe….bi ti lažkale, da si najboljši do sada…hehehehehehh

benti bogeca moj mladenič, daj no……mam dve mladi pupci novi friški, sam čaki da te pokličem in urnik urediva..pol pa….

dotlej poglej slikco in se slini….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ok!Zmenjeno!Se ti pustim presenetit!V ponedeljek sem spet v LJ.In to cel dan.Pa da vidimo to teletino.
😉

daj vklopi msn pa da pričaka…..saj veš med nami moškimi ni sprenevedanja…heheheh čisto vsi detlaji in pikantnosti..tak kak se spodobi…

ti kak si…a si tud v službi

Jaz sem skoz na netu….in MSN laufa nonstop!
Kako pa misliš,da bi se to vesoljno pičkovje drugač ujelo na starega petla?;-)))
In ja…v službi sem 🙁

heheh maš srečo…preberi post ki sem ti ga napisal…

pi+kovje?????’heheheheheh…stare mamce misliš???

Okovje…ti rečem!
Hahahaha…;-)))

no no…..a je zarjaveto tud?????…heheh

Če ga skoz mažeš ne!Rostfraj!Aus Tirol!
;-)))

to njim povej!!!!hehheheh in dopovej, če moreš..hehehheheh

a ni zanimivo, mlade pupe ..tem bi pa zarad vlage rjava nastala…hihihi

Saj jim mi to z našim mazilcem t onemogočimo!!!!
Zato so pa tolk hvaležne!
;.-)

kej ni lepo živet……in ga skoz noter imet…hihihihihihiihi
ops…. pa kej..
saj sva sama in si lahko po moško razgovarjava..kajne????

ti a maš sodelovka tud na šihtu?

Vklop MSN…pa ti njeno fotko prlepim..;-)))
Zdej je pa ni…drgač bi te že prevzela….je bolj take seksualne sorte…

ok sem vkloplejn….

VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU…DEJ NJEN NASLOV…….SOFORT……..DRGAČ TI JEST OD MOJE STARE POŠLJEM….HEHEHEHEHEIHIHIHIHI…..BOŠ NA URGENCI PRISTAL….

ej stari..pa zaakj pol ti se padas na staro koko..aaaa..le zakaj..bemti..pa ne rec da ne;))..stara beri po stazu kle..ne letih…in ej..vcer zvecer sem te klicala..pa je mobi reku..trenutno je zaseden ker seksa;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Dej!Men še vedno župca iz stare koke najboljš paše!
😉

ma vidus.bos hudica..ne duhca..ne nc;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ok no kaj pa tele…ni lih moja stara…mapak za odred bi bla pa tud…..

a veš, da maš prav…dejva midva ta dneva stare koke gledat, ker bv ponedeljek bova itak mela težave čez dvajet pridet…hihihi

no kaj praviš o tile????

ej sp..sem zanc razotu poslala uno sliko..ves kaj mi je reku..da sem stara koka..haha..si mores mislit aaa..ko bi on vedu..haha..lump je

Ma preveč pobrito!To se mi ne dopade!
🙁

Ma ja!Neki mora reč,ne?
😉

ja…saj vem…sto ljudi..tisoč čudi………ok

kaj pa tale bejba???????????

mater pa so mi vedno govorili, da so vse enake???heheheheheh

čuj frend…a boš res srečanje naredil???

Kdo?A mobi?Al Razo?
Seksa mislim.
;-))

Saj jih delam kar naprej…..individualni tretmaji pač!
;-)))

ufffffffffffffffffffffffffff VAUUUUUUUUUU…TOLE PA POZNAM…HEHEHEH….A JE RES ONA?????????MATER JE FLETKANA…….hihihihi pa kako nedolžno izgleda…hahahha

daj šeeeeeeeeeeeee

saj veš, če bo res srečanje, je drobro če že vse poznaš…hihiihiih

Sam ta glavne asice hranim pa za konc!
;-)))

A sem napisal asice al prasice?
Eh,saj je eno in isto!
😉

New Report

Close