Folk!
A veste,kaj je totalni fak in polom!?
Jaz se lahko sam še na tem forumu(in pri prijateljih gmajnarjih) sprostim in se pripadnega počutim….drugje mi gre vse skupaj na kurac.In če ni tu nobenga….nimam najmanjše želje it kam drugam razsajat…..grem raje ženo za joške šlatat…je bolj produktivno!
Pismo….tako resno temo sem zdaj odprl..da ziher ne bi smelo bit nobenga replya….drugač,ste še bolj fuknjeni,kot jaz!
Vabijo me joški od žene zdaj!!!!
;-))))))))))))))))
Pismo..a sem sprevržen!? Mi kar v pižami poka od zadovoljstva!
Tolk le glej, da ti nau pižame razneslo od zadovoljstva! In … ja, zasvojenost je huda zadevšna! Mene tut malčk skrbi ta moja zasvojenost!
Lepo nočko ti želim in dober …. hm, he, he, eh …. prijem!
Eh, ti sonce moje juranje, vsako noc je laho dober prijem, samo lotiti se ga je treba na pravi nacin. Ne more clovek zgrabiti vse kot poleno in spraviti v kot, vcasih je treba natakniti rokavicke in potem z obcutkom popotovati okrog in okrog in ni vrag, da njegove cutece roke in ….. ne zacutijo priblizno pravega prijema ob priblizno pravem casu ..
Cmočka!
Eh, sprevržko, si slišal uno resnico: Mukam duha ni mogoče uiti!
Da, duh mi ni dal miru, pa sem poškilila tudi sem gori. In te našla. Ja, dobro se zavedam, da ti ne morem biti sonce, to mesto je že zasedeno …. bog ve, prijateljček, če ne celo na potenco?? A kot vedno, sem zadovoljna z mestom, ki mi je dodeljeno! In če smem biti tvoj dežek, potem bom … tvoj dežek. Jaz dež naravnost obožujem. Morda ne ravno tega jesenskega, mrzlega, a unega poleti, v tistem bi se pa kopala od jutra do večera. Ponudi mi sprostitev, ponudi mi vso bivanjsko lepoto, ponudi mi to, kar mi nihče več ne more… strast do življenja, lepoto bivanja, ljubezen in ljubljenje …. sanje, hrepenenja, skrite tihe želje, da mi svojo popolno in neprecenljivo moč… rada ga imam in rada sem … tvoj dež!
Crkljanje ni za nobeno živo bitje preotročje,
le kako ti to pade na pamet. Že živalice se
rade crkljajo, se pa ljudje ne bi? Ti se kar
crkljaj, stisni se sem k meni in poslušaj veter,
ki pripoveduje svojo zgodbo… kadar rahlo zapihlja,
se spominja vsega lepega, ko ga nekaj razžalosti in
razjezi, takrat zapiha grobo in surovo in …. sliši se ga….
da, sliši se ga … njegov stok, njegovo žalost ………
Mariči?
Slišiš škrebljanje jesenskega dežja po strehi?Vidiš,kako se orumenelo listje upira moči vetra…in na koncu omahne….vidiš ples meglic ob vrhovih gora….to je ples narave.In mi smo del nje.Mogoče ravno taki,kot javorjev list,ki ga je pravkar prilepilo na steklo moje pisarne.
Vendar za dežjem vedno posije sonce!Vedno.
Cmoka prijateljica.
Ce si macho pravi me zagrabi..vabijo te moje ustnice..gre Helencina pesmica..ma ne seri ej..fuknjeni smo itak vsi..na tem svetu..eni manj..eni bolj..jebat ga tko je..ampak mi si znamo dat vsaj duska..in to je velik..ves to..zdaj pa lepo slataj;))