Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek in TOKRAT RESNO, MLADE DAME….ALI MI ZNATE RAZLOŽITI?

in TOKRAT RESNO, MLADE DAME….ALI MI ZNATE RAZLOŽITI?

…z vašimi očmi razliko med STRASTJO IN LJUBEZNIJO??????

čakam………..pa lepo noč in sanjajte o meni……heheheh

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ljubezen..misel na njega..ti zaigra srce…lebdis v oblakih..ma je tko lepo..ljubiti..biti ljubljen..strast..ti pozene kri po zilah, trga se obleka, seks je neglede kje..samo da se zgodi…popolno pa je..to dvoje zdruzeno..ne to troje zdruzeno..ljubezen, imeti rad in strast v eno kombinacijo…to je to…ko imas vse to…res mislis da sanjas..aneda Bugi;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

anke jest se strinjam!

Evo še moj podpis… Da ne bodo rekli, da nismo nič “romantične” 😉 :))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Uhh si pa našel dve stvari,ki obe izredno pašeta…….
Tkole bi rekla..
bemti mi je že vroče uff……strast je ena huda stvar..Ko te zagrabi te tolko časa ne izpusti,dokler jo ne izkoristiš,jo ne izživiš…..Zagrabi te lahko kadarkoli..je lahko močna ko hudič….ne boli nič…paše pa mmmmm
Ni nikoli v naprej predvidena,lahko te zadane že ob pogledu na gajstnega neznanca ali pa nekoga ,ki ti je s svojim erotizmom izredno blizu….do nje se pride izredno spontano….aleluja…..:)))****

Ja v samo strast so vpeti močna emocionalna doživljanja,kot npr

-povečan pulz,hitrejše bitje srca
– tista želja ohh zdej bi…aha oooo mamam miaaa
– en močen knedelj tam v grlu,mravljinci v zelodcu,ščemenje tam nekje….
– povečajo se še delovanje in intevzivnosti telesnih sokov
pa še in še bi se dalo pisati………..

Zarad vsega tega napisanega znamo bit v stanju in….izredno nebogljeni…
Zato pravim,da je strast ena zelo hudo dobra stvar,ki jo izkoristiš do daske,ko te zadane…. ne moreš jo zatajiti ko se ti zgodi sevede….niti je ne potlačiti….
V navalu strasti mmmmmm je vse rožnato, malce že povezano z enim delčkom ekstaze……..

Ljubezen..imeti nekoga rad,ga ljubiti.,dihati z njim…ooo to ..je pa čisto nekaj drugega..Ljubezen ni dosledno povezana s strastjo…ljubezen je čista vrednosta celota zase….Ljubezen ta večna neizpeta pesem…..jep….LJUBITI in BITI ljubljen….nekaj najlepšega….poleg strasti sevede…
Hmmm Zanimivo tole slišat..razo kaj ti pomeni več…ali čutiti in občutiti vsakodnevno strast..v besedah in dejanju…ali pa samo ljubiti??? Pitam te pitam……heheh:))))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ne se igrat z reaktorjem!
😉

New Report

Close