Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro!

Dobro jutro!

Da bom vsaj kdaj tud jaz ta prvi tu!Toledo že ropota pred hišo….torej ne kaže druzga,kot dvignit rit s tega stola in jo prestavit v drugega.
Ljubljana…prihajam!Yepiiiiiiii!
Razo!!!A sta že kaj fajhtni uni dve? 😉
Fejst se imejte!Zvečer pa še kako bolj udarno….;-))))

Ej, a ti spet v Ljubljano ?????
Mislim, ej, tu mač, ne de? A spet
mim mene, al kwa! Reci kdaj, da
se postavim na cesto, bemtiš vraga!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

srecno voznjo..in ej..se veselim ne;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Lepo jutro..Marici….se lepsi dan ti zelim..naj ti bo z soncem obsijan!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja, mi sije sonček, mi sije … in me greje!
Dan pa bo lep toliko, kolikor si mi ga bo uspelo
lepega narediti. Upam, da bo tudi tebi!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Sorči dohtarca!
Mimo tebe grem tja skoz res,res izjemoma!In ti tega ne znaš izkoristit!!!!
Danes je bla spet tista običajna pot…za katero rabi naš konjiček skoraj uro manj cajta,kot če bi šel čez tvoje kraje!Sorry!
Sam blizu tvojih krajev je pa eno tako mega žurišče…..ki ga ne pozabim nikoli!!!!En vikend nad grapo…na samem…lastnika ena dva super človeka(ki jih lahko celo poznaš)…..in tam se pa da jodlat!!!!!
Cmoka naša Mari!
🙂

Si se premalo veselila….:-(

Aja,pa hvala za dobre želje na vožnji…te so pa zalegle!
🙂

New Report

Close