Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nekega jutra…

nekega jutra…

Nekega jutra, ko se zdani

Prvi žarek že dviga se iz sna
glej, nad vodo je svetloba vzšla!
Ko poslednjemu v temi poidejo moči,
novih stotero se sonca veseli.

in se glave ohladijo,
vsak odide svojo pot.
in se solze posušijo,
nekega jutra,
ko se zdani.

Tam pri peči stari, kot včasih tiste dni
s klobuki na omari in toplimi dlanmi,
spomnimo se pesmi stare, ki bila je še od vseh,
glasneje od viharjev se slišal bo naš smeh.

Ko je že tako lepo žalostno oblačno jutro… Brrr…. Pa še mrzloooo je… Ampak Kreslin pa danes paaaše….

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

nehala sanjati o meni..heheheh

čao mala….kak si???

leta letijo - iščem stevardeso.....

Razo… pa veš, da tega ne morem… Če pa se mi kar sam v sanje prikradeš… Da bi te pa odgnala, pa nimam srca za to… hehehe

Kako sem? Zebe me… Brrrrr….

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

to mi deliiiiiiiiiiiii……… ups, tako se ne smem izražat…… hihi……..

yeah, Kreslin rulzzzzzzzzz!

čau sobjonda miškolinka ;))

obleči se

dej jo ti……… hihi……….. smotko……

Hehe… a ne da… Tako prav paše danes… Z njegovim hripavim glasom :))))))). Lep pozdrav, helči

Težko še bolj… Sem že tako kot eskim :))).

hja… malo prehlajeni glasek, kot da bi spau brez kalcjet (hihi… kukr razko)…. in zadoni tjadol po polju…….. nad katerim se v svežem jutru dvigajo meglice………

men je to kuuuuuuul……….

čau-bau

heheheh pol pa kaj drugega poskusi..ops………….a te jaz “podkurim” miši

Hmmmm…. kalcjet?

Podkuriš? Ja, zakuriš pa mi lahko… Samo bo prej treba drva nacepat ;).

ja, štumfov ;))

Hehe, tega pa še res nisem slišala… To bi pa lahko na milijonarja dali :))))))

uffffffffffff…sem že mislil,da brez..ops…………kak si

MEGA SEM……. A BI BIL ANKE TI?…… NO, PRIDI SEM, PA TE ZMEGAM….. HIHI

JA KAKO PA VI REČETE NOGAVICAM? ;))

Štumfe (tiste, ki pokrijejo tudi ta zadnjo) ali zokni (segajo čez gležnje) :))).

HAHA, ZOKNI…… ZA TO PA JAZ ŠE NISEM SLIŠALA…….. HAHA, KAKO SMEŠNO……… ZOKNIIIIIIIII…….. :))))))))))))

Hehehe… pa saj imajo še kar nekaj takih, ko se potem vsi smejijo ali pa ne vedo, kaj bi naj to bilo… A ni lepo, da ima vsak svojo špraho? 😉 :)))))

TAKO JE…… NAŠE “PODEŽELSKE” ŠPRAHE SO NAJ NAJ……… LE ZAKAJ BI VSI PO LABLANSKO KVAKALI…….. HIHI…….. UPSSSSSSSSSAASSSAAAA

KJE SO DANS VSI, VEŠ TI? ;(

Nekje pod oblaki se skrivajo ;)… Ali pa še kdo morda posteljo greje? :))))

Najina edina komanda je:SLEČI SE!!!!
In to si zapomni za domačo vajo…dej ponovi enih 100 x!!
😉

hihihihihi…a veš…sem mislil da zato naj se obleče..ker je za en curc…ogreta…heheheh

saj veš, da nimava časa lih z vsako pubertetnico cajt zgubljat…….hihi

čauči mišika…a te še zebka

Ti dam jest deli,mater ti biondasto uejdusku!!!
;-)))

New Report

Close