Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pizda ste mone

Pizda ste mone

Na forumu “sex over 80” je bolj živahno.

Saj sem tam ta glavni motor!!
;-))

a ja , pol pa sorry

uf, uf

Alti!Kako kej familija?A si se že kaj zasitil nočnega kričanja obeh?
😉

Ej

Odl
Pa saj pravim ponoči spimo brez problema.

Pa ti. Kako služba????

kaj smo pizde al mone??????

čaki mal…samo to je pa ženskega spola……

hvala frend altek….se mi je zdelo, da ne more biti res, da bi ti nas dece grajal…hehehheh

pizde so ja..pizde….hehehhe

leta letijo - iščem stevardeso.....

Deci morjo skup držat, bejbe pa narazen.

HA, ha

Sem vesel za tebe in tvoji dve! :-)))
Meni služba zaenkrat odlično kaže….zaenkrat šejavni delavec….ampak obeti so dobri za naprej.Hvala tudi tebi za skrb!

A smem vprašat kaj pravzaprav počneš?

Sam da se vam odolžim.Fajn si jih mejte.

Jebe radoznale.Take k s ti.

Če si pupa kar navali…

Ma saj ne vem, če lahko tu pišem… Nisem dec, je pa post, kolikor vidim, dedcem namenjen 😉 :)))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ti kar piši.

mislis…nenenenenenene

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Prepričaj me v nasprotno.

;))…evo …ti si zelja mog zivota…ti si zelja moga sna…ako hoces ti jos mozes…da mi svoju ruku das..u zivoti..u zivotu samo tebe imam ja..gre ena pesem..se vidis v njej..daj no..mmmmmmmmmmmmmm…ti si zelja mog zivota;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ne sam da se vidim not, sem že not.

Mmmm…. Mišo… Pesmi moje mladosti…. ker jih je mati nonstop poslušala… ojojoj 😉 Na koncu sem si jih še jaz pela ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

pase in zadane…se mi zdele taka muzka rola..da popizdevam kle zraven..jao..jao..na pomocccccc

Shake it, baby, shake it.

Yessssssssssss,shake..shake it;))

To mi deli!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmm…magazin;))..je bil to..ampak je lepo..mmmmmm

kako lepo objames..mocno me kot nikoli…zelim si da se ponavljas..zelim si da se ne ustavljas..naj jutri poljub te moj predrami;))….mas dost;)))

New Report

Close