Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mmmmm

mmmmm

Kako je dobro… Tako sladko… Toplo…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A bi kdo?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
…malo kuhanega kostanja? 🙂

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Po kostanju se prdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In nočem te dobre hrane zvečer žret…ker me bo nekdo čez okno vrgu…..;-)))

Vrag pa prdenje… Me lahko kvečjemu Micka ven odnese 😉 – pa še ta neupravičeno, ker ko gre ona na svoj wc, potem šele štinka… in to po celem!!! Sicer pa: dame tako ali tako ne prdimo 😉 :)))))))))))))))))))))) Hehehehehe… Mislim, da bom res mojemu morala par zadev tu pokazat – se bo režal, da tri dni ne bo “fkup prišo”… :)))))))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miši!
Načeloma mi tu svojim bližnjim ne kažemo,kaj pišemo….lahko pa tudi to narediš…sam ti zatrdim,da ne razumejo našega načina zajebancije.
Ma delaj,kar češ!
😉

Ne, ne… Bi se smejal, če bi videl, da upam trditi, da sem dama… Samo toliko… Drugače pa ga kletka res ne briga 😉 :)))))))))))

seveda ste dama,mlada dama!takorekoč Madame!
😉

Samo bordel mi še manjka do madame 😉 :)))))))

mmmmmmmm…….. pravkar sem pisarila o njem……. opa, o pečenem je bilo govora…………

jejdata, keku dišiiiiiiiiiiiiiiii

Ne, za peko pa se zdajpremalo vidi… Čeprav kak ogenj in kostanji in krompir potemv žerjavici tako zvečer… Oja, bi bil luksuz.

mmmmmmmmm………. oštja, sem ratala prou lačna zdej………

…….. bijo u hladilnik……….. šalaminčk nasekat………..

miša, kako si? 😉

Ojej…a to besedico sem pozabil napisat!Oprostite madame!
😉

Začuda ok… Moja klobasa (domaaaača) je že na toplem – sem jo že pohamala 😉 :)…

;)))))))))))))))))))))))))))))))

Pri meni je bil pecen..kao kostanjev piknik…mmmm..pase aneda…tkole na jesen kostanj;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Recimo pire?

New Report

Close