Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutrčka, frendi moji … :)

Jutrčka, frendi moji … :)

Kako lepo jutro … joj joj joj …. A ni to fino, ko se zbudiš v tako frišnega jutrčka, ko ti kar kocine gor grejo. Pol si lepo pališ gretje … ja ja … in imaš v 5 minutkah lepo topelce teopelce v bajtici … ja ja … … Iiiiii … In pol … ja ja … pol da ima še tvoja sestra rojstni dan … ja ja … in ti pride tečnarit na vrata, da si pozen/pozna ob srebanju dobrega toplega čajčka … in pol … ja ben … in pol, da ko prideš v službo že takoj na stopnicah srečaš sodelavca, ki te spravi v dobro voljo … in pol … … in pol … ja ben … in pol se prklopiš na net, a ne? :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja ben … tko je … Lepega jutrčka … in lepega dančka vsem … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

no pa rec da si se lumpasta tud ti dons..pa se bojim..da nas bo u kletki raznesel od lumparij..lubcka..za nezno..jutro;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Uf, uf

Tekel bo Jack z RedBulom………v potokih.

AUUUUUUUUUUUUUUUUU

Dobro jutro

hehoj……… mala, dans je lunaaaaaaaaaaa………… opa, šele jutri je…….. se pravi – še nas bo metalooooooooooooo

lep dan

Hm … lumpasta … ma kaj vem … … … recimo, da entolko … :)))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Uh uh … jst mam še tri Sharke v hladilniku … a bo hlih tko v redu? :))) ;))

Lp, Bgv

Uhjoj … pa je res, ej … Se mi je zdelo, da more bit kej tazga … ker je zadnje dni vse tko čudno … Jaooooojjjj … :))

Cmoka frenda … :-***

Lp, Bgv

Gate na glavo…in dvaa svinčnika v nos…..
😉

A seveda.

Evo, trije Sharki so glih za 6 rund za enga.

AUU, to bost leteli.

na zdravje, z alpskim mlekom!

:)))))))))))))) No no … kul … :)))))))))))))))))

Lp, Bgv

???????????????????? :))))))))))))) Nč jasno … ma je zabavno … :)))))) hehe

Lp, Bgv

Tiho…da te ne pošpricam!
;-))))

Kej nč jasno?Sleci gate,pa da vidimo…..in če bo za en drek….zgatimo pa še dva svinčnika nekam…;-)))

z mlekom?

al……….. joj, no si pa res packon!

seveda smo..vedno smo..ker znamo bit vse v danih trenutkih..uzivamo..in to je to;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ej..bemti da bom enga ruknla..da bom se jaz tko aut..k ti..haha

Čak se večera bionda!!!!!
Pol boš vidla mleka!
;-))))

a pr vas zvečer molzete?

;)))))))))))))))))

Ja gospodarica ponavad zvečer to dela……;-))

a ti pa ne? ;)))))

:)))))))))))) Ja no … zdej je mal bolj jasno … :)))))))

Lp, Bgv

New Report

Close