Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi ga katera rada čutla????

Bi ga katera rada čutla????

Mojega med nogami? A???

Sej ne vem, kaj mi je danes. Razganja me :))))))

Tele bejbe tukaj gor so zgleda zelo potrebne. Kaj , ko bi midva stopila v akcijo, ampak …bolj na trdo kot teli moški zmazki tukaj gor ?

kaj bejbe, ste zato ?

Khm… Ništa kontra Splita i ništa kontra totih naših dedcov! Tako. Že vemo, zakaj jih imamo ;).

Sp, Razo, alt, Spider (?) – a si zdaj zaslužim kavico? 😉 :))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

heheheheh…ne npri….so itak že vse zmešane…..če ga občutjo…….pi*da, tio boš pa pol zbrisal…..mi jih bomo pa tukile vse mogli mirit………da bodo še bolj “žaffaste”…hehhe

leta letijo - iščem stevardeso.....

NE NERI, SPIDER…….TELE PUPIKE BOLI, ČE JO STRDIM…HEHEHHEHEH…….moraš biti mehki…….pol so pa vse v lufti….vpraši sprevržka, boš videl…….kakšne problemse ma, KO S TRDIM OPLEATA…HEHHEHEHE

drugače kak si???

leta letijo - iščem stevardeso.....

Pa ne sam kavico…..

pa se ga splaca cutt..k ga ze tko ponujas..;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

hmmm

uf, uf

Spet je padla ena klofuta

a se bojis..da ne bos zmogu aa..stari..nc bat..bo spider vse okumandiral..baje je kerlc taprav ta machon;))…haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A bi ga mal razstavu tkole pred BTC-je, de se
vohka vsaka ob’nga obregne, k gre mim? Mrbet
ti ob vsem tem poj pa še pride ??? Drgač zgleda
bel težku ????? Ne de???

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Žal danes nisem v laboratoriju….. da bi imela mikroskop pri roki. Pa kdaj drugič!

Seveda :)))))))

Ej, a si ti slišu uno resnico: najslabš roba se mora zmeri in vedno sama hvalit, drug je ziher ne bo ???? Kam zdej ti sodiš??? A ne gre drgač, ku tko, da se tu gor ponujaš? Pa dej no mau rokco ponucat? A to znaš, al ne znaš?
Al maš mrbet tut za to premau moči, opešaš glih pred …….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ej, Spajderček, ali gre morda za reklamo o tistem dnevnem: discret !!! Oh, saj ga ze imam ????!!!! ali gre morti za kaj druzga?

Potrebne koga ali česa..je sedaj vprasanje..in zate dodatno..in ne vem, če bos potem se za…recimo..jaz sem za..da mal ponoviva bonton o zmazkih in tko…si za??? Kojot dobrodosel med nami….upam,da nisi originale kojot..z njegovim karakterjem…poznas karakter kojota???;))

Seveda mi je lepo..ko ga cutim…ampak zmesana zarad tebe in njega pac nisem..je pa lepo..le komu ni..ce obvlada..in ima ob sebi tapravga…bemti deci..dons vas pa mece za popizdit…

A se ti je jajček razlil fante?
Naše bejbe bodo poskrbele,da te podojijo!
😉

New Report

Close