Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozdravlja vas…

Pozdravlja vas…

… bodoča mamica Zvezdica.

Pravi, da ji manjka še malo več kot 14 dni in da je v redu.

No, tolko….

.

Mmm…. Lepe pozdrave nazaj (čeprav najbrž ne ve, kdo sem 😉 ). Pa reči, da pesti držimo, da bo vse še dalje ok in da bo čim manj bolečin 😉 :)).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ej, ej

Pozdrave nazaj.

Pa naj bo čimprej, čim hitrej, in čim manj boleče……

Lubcka ji daj..ko se ponovno z njo slisis..lepe pozdrave in vse naj..naj..mmmmmmmmmmmmmmmm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Uh uh uh … pozdravčke in poljubčke nazaj … :))))) In reci ji da delam na tem, da bova skupaj voziček pahale … :)))))))) ;)))))

:-***

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hvala………čuj mala, a še kaj name misli????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Opa… A že? A resno ali samo delata na tem ;)? :)))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ehm … recimo, da delava na tem … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hehe, delo krepi telo in duha ;)… pa še paaaaše :))))))) No, tako delo… Khm… :)))))))

:))))) Uh če paše .. še paše še pa še … :))))))))))) ;))))

Lp, Bgv

Ljubim bodoče mamice!!!!!
še bolj pa neki druzga!
😉

Sem ji povedala, da jo pozdravljate in ji želite vse naj naj.

Ona pa nam želi, da se kaj dobimo in ga zažuramo. (verjetno brez nje)

New Report

Close