Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POŠTE VE “KOKICE”……MAČOTI TEGA FORUMA SO:

POŠTE VE “KOKICE”……MAČOTI TEGA FORUMA SO:

altek,sprevrško,spider,sašek(pokojni) in moja veličina!!!!!!!!!!!!!!
IN BASTA…….DA SE MI NE BI KERA KAJ KOKODAKALA…TAK PAČ JE IN TO JE ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SICER SE PORPAVLJAM:
PRAVI DECI TEGA SVETA SMO ZGORAJ PODPISANI!!!!!!!!!!!!!!
————–

zato pa bom še neki napisal eno miceno temo, kot nalašč primerno za vas neszrele nepodučene najstnice….hehheheheh…

pisal bom sicer za dece amapk asociacija je lahko tudi na vas pupike…..torej milijonkrat sem že poslušal tipčke, ki se hvalijo, kak sexajo vsaki dan,vsaki drugi dan z drugo.ali z dvema, trema…hehehehhe in se čudim ja budalo, ma kak je to mogoče, saj so grdi k…….ko prerijski peseki…heheh ..pa sem se malo zamislil, sploh ko ugotovim za karo babnco gre……..vse tiste, ki so vsak dan na razpolago SO GRDE KO SMRT……HEHEHEHH…GROZAAAAAAAAAAAAAAA!
..ZATO PREMIŠLJUJEM IN ugotovim, DA je lepše spančkati s kašno cortkano punčko, kot pa z garnizijo grdih babur…hihiihih

No PUNČKE MOJE ZLATE, KAJ PA VE MISLITE O TIPČKIH S KATERIMI BI RADE SPANČKALE…HEHEHEH

JAZ SEM ZA KVALITO IN NE KVANTITETO !!!!!!!!!!!!!!IN DA MI TO DELATE TUDI VE!!!!!!!!!!!!!!!

ps….pa da mi ne bi kera padla v depresijo…..vas vse poznam in ste prav vredne,,opssssssssssss…..hehehhehehe

pa pa

JASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Razooo… Ma danes pa si… dec ta pravi ;). ja, ja… Tu in tam nas je treba bolj trdo prijet :))))))……. Pa da ti da tokrat prav: ja, vsekakor ga ni čez kvaliteto…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ja – pa kvantiteta v hlačah tud mora biti….

RAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

SVAKA ČAST,

Je bil že cajt da nekdo eno krepko pove.

Aleluja.

Hej frend!!!!!
A usekava s ta veliko havbico?
😉

zdaj si pa naštel arhivskih pet….. hehehehe.

bi me rade malo mladega meseka?! :-))))))))

Nagazi moža!
😉

mislila, da boš kaj novega napisal…..:-(

Nagazi purana!
😉

Evo mene!!!!!!!!!!!1

o madonca, kakšna govoranca!

jaz sexam vsak dan, z veliko kvantiteto zelo kvalitetnih pobov!

a ima kdo/kateri/katera kaj proti?

aja, pa nisem bitch!!!!!

Škoda!
:-((((

New Report

Close