Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mišika!

Mišika!

Ej, pssssst… mislim, da smo same. Psssst, da kdo ne pride!

A jih čmo mal opravljat, te naše de(d)ce, dedke?

Kaj praviš na sledeče:
1. kolk časa že Razo ni namakal?
2. kolk časa že Sprevržko ni namakal?

No, tadrugih ne bomo opravljale, da se jim ne bo kolcalo, če slučajno ravno namakajo……

hihihi

no, pa hitro povej

Opravljat? Pa saj smo babe 😉 :))))) Hmmm… Onadva bi želela s svojimi cevkami kar namakalni sistem gradit… ampak mislim, da sta še daleč od starih Egipčanov 😉 :)))))))))))))))))) Pssssssst… Ampak upanje pa zadnje umre :)))))))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Jaz nisem sakal že en teden.take in onakve težave.
Si zdej kontenta?
😉

Haha…. pa ti si ju že videla… njuni cevki?

Ponavadi se hvalijo, da imajo debele betonske cevi…. haha, ti pa cevkeeeee….. no, ampak vseen boljš, da me opozoriš na to, da ne bi jaz kdaj preveč pričakovala………

psssssssssst, ja, upanje umre zadnje….

no, kaj praviš? a misliš, da sta še nedolžna?

Nedužn sm…ku Sara!
Pa ne tista s ta druzga konca vasi!
;-))))

ma kedu je tebe kej uprašu??????

Hehe… Ne, ne… Kaj pa vem.. Mogoče pa sta to prava “rohra”… Pa saj: cevke, cevi – važno je, da jih znata prav uporabljat :)))))))))).

Nedolžna? Ma grehov imata najbrž cel kup, tako da dvomim v njuno nedolžnost ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Prisluškuje… Moški! 😉 :))))))))))))

Ja ti!Al pa jest tebe?Ma nema veze!A se dava dol?
Bi mi kar pasala tvoja ritika zdej….
;-))))))

a si analist?

Preplah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moški na netu!!!!!
😉

😉

analitik!
😉

;)))))))))))))

New Report

Close