Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zjebeeee

Zjebeeee

Zmeram bl mraz je
an zmeram bl gost je mrak.
An zmerem bl težka moja glava,
an zmerem bl švoh moj korak.

A te ugrejem malo?
😉

Pregloboko za zjutraj.

Dobro jutro

nehaj!
😉

oooooooo

hribček ;))

Ha … jst sem se znajdla … Sem si oblekla eno tako debelo toplo majco … tko da mi ni mraz … Sam ne vem kako bo pol popoldan, ko bo spet zahajcalo … Pol bom pa v modrci po Gorici skakala … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

pa ne bom.
😉

ti bi lahko tud brez….sam tolk….za gušte delat!
Sploh pa neki lepega tolče ven z mojega monitorja!
;-))))))))

nehaj!
sem lačna!
;))

Odpri usta in zamiži!
;-)))

Mene je tud zebst začelo….sem na severni strani…in sonček je še za hribi….:-(((

NEHAAAAAAAAAAJ!

Zakaj pa?A nisi več lačna?Saj sem te hotel sam z briošem razveselit za dobro jutro!
😉

:)))))) SEm ti že povedala, da ti jo bom storla zbrisat tisto slikco … :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

NIKOLI!!!!!!!
Razen,če pošlješ še kako lepšo…..kar pa skor ni več možno…
;-)))

BRIOŠ???????

NEHAAAAAAAJ!!!!

;)))))))))))

Hm … hm … hm … … Ja ben … eno sem ti sicer obljubila … sam za tisto bom mogu počakat minimalno 9 mesecev … :)))))))))) ;)))))))

Lp, Bgv

Ja gremo….

;-))))

Pej neč!Pa en drugi buot!Kr buoš buljš uelje.
Enga velikega čmoka za Helenčo!
😉

Tista bo pa res laahko zamenjala ta zdejšnjo.
;-)))

:)))))))))))))) ;)))))))))

Lp, Bgv

Sam ti svetujem,da si zaščiti s copyrightom pravice do teh fotk.Bo veliko povpraševanje!
;-))))

Ja ben … … hah … bomo še vidli … :)))) ;)))

Lp, Bgv

Mene pa danes začuda ne… Saj veš: zokni pa štumfe in majice 😉 – oblečena spet kot eskim 😉 :))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Volim vas nage!ne oblečene!!!!!
;-)))

New Report

Close