Mnjam … jam jam … hm …
Ooooo … jutrčka jutrčka. Uh. Kako smo kaj danes? Jst sem čist zje***, da ne rečem še kej druzga … :))))))
He he … včeraj smo imeli tako fino žurko … jaja. Veliko smo jedli, veliko smo pili (jst osebno brezalkoholno … ostali pa … ), pa smo peli Komarja, pa smo plesali, pa smo kričali in se drli … in veliko veliko veliko smo se smejali. Ja ja … uh uh. Pa kok je bla fina torta … njami …. njami … njami … jo imam še en velik kos doma v hladilniku … he he … za zvečer, da se bova z Miškotom z njo mazala. :)))
Ja ben … in ku da ni blo zadost … zvečer … greva oba utrujena in prenažrta spat … aha … in se Miško spomne, da bi lahko mal potelovadla, da vržemo dol kako kalorijo … … … Uh … a ste že probali kdaj sexat totalno prenažrti, da vam gleda hrana že skoz usta in polni tekočine in zjebani in utrujeni do kraja … … hm …
… no … sej ni blo tko slabo, no … :))))))))))))))))))))))))) ;))))))))))))))))
Dobro jutro in …
PETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK JEEEEE!!! :))))
Lp, Bgv
Nisva je še ne zmazala ne mazala … zaenkrat še čaka v hladilniku. Bomo vidli zvečer kaj bo … al jo bova zmazala medtem ko bova gledala TV … ali jo bova mazala … hm … medtem, ko ne bova gledala TV … ali pa se mi bo pokvarila v hladilniku in jo bom vrgla stran … :)))))))))))))))))))) … kar se pri meni velikokrat zgodi … :)))))))))))))))))
Dobra pa je bla dobra … Ufff … taka sadna … s svežimi jagodkami … mnjami … in szi smetanco okoli in okoli … ja ja … Mnjami mnjami … Zdej sem pa lačna ratala … :)))
Lp, Bgv
Ma kdo je ta beštja, ki ti ni ustil papcat … oštja … Jst dobim takrat še večji apetit ponavadi … he he … :))))))))))))))) … in hvalalbogu imam vedno polhen hladilnik dobrot (da ne govorimo o zmrzovalniku) … pa še v omari se dobi kako tako fino redilno zadevo … :)))))))))))))))))))))))))) … hih ih ih
Lp, Bgv
Resno resno … :)))))))) … sem ratala pridna … he he … Zdej sem že peti dan brez cigareta … alkohol sem v zadnje pila … hm hm … se niti spomnem ne kdaj … :))))
Ja ben … to je zdej k sem mal slaba, pa mi ne gre … ko bom spet v moji formi … pol se pa loti … :)))))))))))))))))))) ;)))))))))))
Sam res, ej … Veš da sploh ne pijem več tolk alkohola kt včasih … Huh … A postajam slučajno stara?????????????????????????? :(((((((((((((
Lp, Bgv