Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VPRAŠANJE ZA MOŠKE!!!!

VPRAŠANJE ZA MOŠKE!!!!

kje je meja oziroma do kam NAJ MOŠKI VERJAME ŽENSKI??????

…..da ne bo na koncu vzel mojega nicka!?hihihiihihihihiihihii

PAŠE NEKI……..BABNCE NE TEJ MOJI TEMI NIMATE BESEDE!!!!!!!!!!

leta letijo - iščem stevardeso.....

1.Aksiom: Moški naj nikoli ne verjame ženski!

Btw:ne bom prevzel tvojega nicka.
😉

No, jaz nisem babnca. Torej kot deklica lahko svoje mnenje povem :))))))). meje, do koder naj moški ženski verjame – NI. Ker tako ženska vedno vse po resnici pove…. 😉 :))) Ni kaj zraven za dodat.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A jug nate vpliva?
Al name?
😉

Jug? Koji jug? Malo dole južno? Ne, ne… danes sem čisto pod vplivom severa :))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

No ja!Ti veš!Sem mislil južno vreme.
Pa pust Joklne pr gmah!
😉

?? Ih nix feršteen… Joklne pr gmah? :)))))))))))))) Koji vrag pa je spet to :))))))))?

aja!Ti maš Štajerce.Zanje pa ne vem ljudskega izraza.
Joklni so avstrijski korošci.
😉

Ni izraza ;). :)))

Blalalalalalalalala…le kje je meja..ce bos to sprasval si ze u zacetku na koncu..ne na konju..bemti menda ves..kje je meja..necesa…aaaa..saj cutis…se poznas..si zaupas….ej..razko moj…najprej je treba sebe obvladat…da pol lahko zaupas drugim..no se imas lepo z njimi..pa cim manj mej..enih brez veznih…uzivaj razo-zoro moj;))…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close