Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gušti su gušti….

Gušti su gušti….

Gušti su gušti….
Avtor: Muca
Datum: 09-11-03 13:50

Moram malo,moram….
Sem pravkar po kosilu,še z kozarcem v roki..Ja pijem vinčka LJutomerčana-belega..res je dober……
Sploh, ker je sedel na slastno zapečeno hrustlljaavo račko..mater je hrustala in se topila pod ustkkami…..tista hrustljava skorjica……mmmjamsi
Mlinccccccccccccccccccccciiiiiiii moji uhhh zabeljeni z ocvirki,tistimi nič mastnimi hrustljavimi,ki spet hrustajo…..tavelikimi…….
Pa pečen krompirček narezanna na krhlje posut s parmezančkom,lih tolk da se malo stopi…mmmmmmmm ja bilo je res čudovito….

Seveda brez solatke ne gre in juhice anako…..za posladek pa mal kasneje puding za mularijo…..jest sem itak he čist preč….
Bemti tile prazniki,jep pa še smenj mamo…..

No vsem dober tek..če ste že po kosilu,pa eno lepo siesto tja do večera……
Čauči..vsem…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Če ne nehaš s tem rajcanjem tuki…ti spulim rep,tebe pa ocvrem v merlotu!
Komaj si ližem rane od včerajšnjega menuja(no,skopiral sem tvojega!) in že spet tu s hrano!!!
NEHAJ!Ker bom mogu it glih kar kozlat od pasulja…tolk sem se ga nabutal!!!
Govori,piši,kar češ…sam ne me več z recepti fakat v glavo!
Prosim.Hvala!
Ojej….bruhal bom od prenažrtosti!
;-)))))

Lupčka..mmcmok!!1

Dej no…..te bo ženka tko lepo pobožala po buhiju,te mal zmasirala.pa bo..!!
Siesta srce siesta…..do večera….
Tudi jaz bom,vmes si prvoščila še en fleten sprehod po sončkudrgač se pa zdejle crkljam ob super dokumentarcu na slo 1 avstralia..bemti še žrebana bom…hehehehehe

Potem vas pa nekega dne povabim na škampke ala buzarca Muca—heheh ops..:)))nam več…..*****

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Boš ti škamp ratala,če ne nehaš!
😉

Jest zlo nerada neham..še posebej takrat ko vem da paše..aham:))

Ampak tebi na željo psssssttttt sem že tiho..zapiram svoj gobček:)))

Al pa vsaj ene parkrat na te požrtije povabi….pol pa ,da mi tu mljaskamo….al pa te pokozlamo!
😉

He čuj ti njega…pakrat povabi…Sej bi a misliš da ne???

Bomo Primožu rekli maj nam tisto miele kuhnjo da..mi bomo pa tam razvajali vas..hehehe
Marička mi bo ziher pomagala..oz.jest njej..Pa zajček tudi..Ja mi ženske znamo crkljat-preverjeno….

Bomo videli?
😉

jep…..bomo ja…

Moram mal više prebrat,kaj bomo videli…;-))))

New Report

Close