Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek če to ni…

če to ni…

nateg (a lahko to napišem?)… Pred letom dni sem v Avstriji kupila posteljo. Preko kataloga, ker mi je bil ravno pri roki. No, za njo sem plačala seveda tudi poštnino in dostavo, skupaj me je stalo okoli 20 jurjev (preračunano, malo manj). Zdaj pa listam te reklame, ki jih poštarji tako pridno raznašajo in kaj vidim: ista postelja, dupla cena (40 jurjev). Kaj nam to pove? Da avstrijski prodajalec, ki že tako na prodaji zasluži (poštnina in dostava sta bili nekje 4 jurje), vseeno zasluži okoli 20 jurjev manj, kot pa pri nas… Barabe jedne! Pol pa vsi jamrajo, kako slabo jim gre…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

avstrijci so izmečki….mešanci nemcov in slovanov…v glavnem za postavit pred zid!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

saj se mi je zdelo, ja, da si Avstrijec……
Bogi, bogi, Sinci…..

:)))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Če pa ne morejo za tako ceno prodat,jasno,dajamrajo!
Čau Miši!
kako si?
Cmoka!
😉

Mmmm… Danes… dobro :))). Ker je torta uspela in izgina še prej kot v 10 minutah :)))))))). Mnjam! 😉

New Report

Close