Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nekaj skromnih nasvetov za moške…ko ima ženska.

nekaj skromnih nasvetov za moške…ko ima ženska.

……….PMS !?

-najprej kupite koledarček, kjer boste zabeležili spreminjanje njej+nega razpoloženja preko meseca in si boste izostrili “radar” …tako boste zaznali že najmanjše spremmebe , da boste lahko pravočasno okrepali v svoje dobro.heheh
– Takoj skrite vse lepe koledarje misic…da jih ona slučajno ne najde
– ko končno postavite diagnozo, da je vaša draga zapadla v stanje, za katrega mislite, da si ji je zmešalo…..se počasi odmaknite na ustrezno varno razdaljo…..ves čas samo kimajte na vsako besedo, ki vam jo nakloni toda ne poskušajte je tolažiti, ker je to popolnioma brez koristi in možnosti za uspeh..ker se zavedajte, da je ona kljub vsemu le Ženska
– no ko boste v varni razdalji- izven dosega njene rokice ali nevarnega predmeta, potem začnite ignorirati vse, kar izgovori…skratka ne dovolite, da vas namami v prepir….
***recimo nakaj možnih situacij:…Če vam reče: “Ti si nezreli kreten”, odgovorite: “ŽAl mi je.”
ali ona: “Zkaj je ta hiša v tekem neredu?” …Vi: “saj je bom takoj pospravil.”
Ona: “Poglej kakšne si…..več ti je do tvojih prijateljev, TV,časopisa…kot do mene.”…VI: “Muci moja, ljubim te.”….in tako dalje********

Skratka, ne obljubljate ničesar, saj boste itak čez deset minut tudi to dobili pod nos…
če je le mogoče, te dni delajte pozno v noč,žurajte s prijatelji ali pa ji skuhajte kakšen pomirjevalni čajček in je pošljite spat…pri tem bodi oprezni, da je po nepotrebnem ne izzivate: izklapljajte luči,pokrivajte WC,zapirajte zobno pasto, ne puščajte čevljev v dnevni sobi…
in nikoli ji ne očitajte PMS, razen če se želite igrati s svojim življenjem..

IN KO SE BO končno pučutila bolje, je objamite,poljubite in.
.
.
.
.
.
.
.
.
.začnite ODŠTEVATI 28,27,26,25,24……..

HEHEHHE

leta letijo - iščem stevardeso.....

Zame je dovolj poljub,objem in narocje in tko mine moja ranjenost tiste dni…ma smo res smotke te dni..ja..jaz priznam..da sem sitna ko sam hudic…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kaj to se odštevajo leta do svobode????

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

rabiš založnika ??:)
mislim, fant ma talent 🙂

send $

New Report

Close