Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes je pa preskočila iskra …

Danes je pa preskočila iskra …

… ja ja … Toliko časa sem čakala na to … in zgodilo se je … tako nepričakovano in iznenda … zjutraj, ko sem še napol spala … in preskočilo … iz njega na mene. Kakšen občutek … v bistvu je fajn … sam v bistvu tut zaboli … ja ja … prav zaboli … zapeče …

Poljubila sva se … in preskočila je iskra … … :))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Cak mal..ce to mislis..da si ga zacutila..tamalcka..al tamalcko..to ni to..ker to se dogaja kasneje..to je le kaksen krc..in enak obcutek..ce pa govoris o kaksni drugi iskri..pol se mi pa ne sanja;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

elektrika je *****…sicer ni niti čudno, ko pa je ženskega spola

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Druga iskra Sonči … druga iskra … Tista pristna … ko se dotakne dvoje ustnic … :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Since … srce moje zlato … :-***********************************

Na … da preskoči elektrika še med nama … :)))) ;))))

Lp, Bgv

Mmmm..naj bo cim vec takih isker..delaj na temu..delajta oba…tudi po mnogih letih;))..pasejo..zadanejo..in delajo zivljenje lepo..popolno..aha…verjemi!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Že že … sej ne rečem … Sam veš kako zapeklo … sva obadva odskočila … Prav videla se je tista iskra … in nama osmodila šobce …

… tko da ni bla tista “iskrica” ampak je bla kar prava iskra … :)))))

Lp, Bgv

uuuuu đerdap ne nardi tolko elektrike kot zaj to :*****

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

kaj pa je bilo nadalje………….aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

leta letijo - iščem stevardeso.....

Nč … jst sem se vsedla nazaj v avto in se odpeljala proti domu, on se je pa vsedel v kombi in šel delat …

To se je zgodilo danes zjutraj ko sem ga peljala delat in sva si dala lupčka …

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

:))))))))) … ufffaaa … sej mi je zgorno šobco čist zažgalo … Uffa … :))) ;)))

Lp, Bgv

sice bi rekel…brez veze….

čaki mal…..a maš novega????

leta letijo - iščem stevardeso.....

treba pazit :)))

napetost je vlka in še narašča :))))

Koga novega? Nič nimam novega … vse je staro … :)))))))

Lp, Bgv

Uh … sam da ne bo kake eksplozije oštja … Imam pritisk že čist na višku … … Da ne bo še kak “black out” … bo ostala cela Slovenija v temi, ker bova midva ponucala vso elektriko … :)))) ;))))

lp, Bgv

jaja, bi se znalo zgodit :)))

če se midva z hribijem skup spravima resno sonce ugasne od porabe energije!!

:))))) Ohjej … to pa rada verjamem … ;))))) :))) … hehe …

Lp, Bgv

New Report

Close