Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neki ne kapiram!

Neki ne kapiram!

Kako je lahko film primeren samo za odrasle(vsaj tako piše po vsakih oglasih v njem),ko v 2 urah ni pokazalo niti enega joška,ne faka,ne nič!
Še streljajo se bolj malo.
Najbrž zato,ker kar naprej najbolj sodobno raačunalniško tehnologijo prikazuje in je najbrž to vzrok,naj si ga sam odrasli ogledajo,kr o tem pojma nimajo.
😉

To je zato da vmes ko stari gledajo TV (froci seveda ne smejo), froci nemotene drkajo na XXX site in movije na netu, brez da bi jih stari zraven dobli :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

pri nas kaj razumet..mo0ras bit nor..v nedeljo zvecer po 20.00 uri dajejo druzinske filme..filme za otroke..dopoldne pa lahko vidis vse nago po tv..narobe svet..zato mama v nasi bajti;)) mi uvedeno cenzuro na tv..ze dolg..dolg cajta,))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

a ti gledas sam tiste filme za odrasle ??
kaj pa dokumentarci, pa filmi o rožicah, živalih … ?;)))))

send $

Saj,ko bom velik in ko bom zrasu…bom pa risaanke začel gledat!
😉

SAJ SO TE LEPO OPOZORILI!!!!!!!! ni primeren za odrasle in pika!

od kdaj pa se stari deci še za sex zanimajo???????????

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close