Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek če si pravi dec..NIKOLI NE

če si pravi dec..NIKOLI NE

..”teci” za pupikam….

..se pravi: Moški nikoli ne sme laziti za žensko in ji izpolnjevati jene razvajene želje…!!!!!!

Razlaga in PODUK:
“..nikoli ne teci za žensko ali avtobusom.Ženske so kot javno prevozno sredstvo! Eden odpelje – drugi pride!!!

hihihihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

BASEN???;)

send $

Sam…hmmmmm……Razo?
Tu v naših koncih tolk avtobusne linije ukinjajo,da me je začelo mal skrbet že!
;-)))

ko nekoga ljubis..teces..delas vse..za to ljubezen..seveda pa se mora to vracat..tudi on tect za teboj;))..pase..razko moj..sam rec..da ti ne pase..k jaz tecem pred teboj in ti za menoj;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sploh,če maš gate spuščene…kajne Razo?
😉

ne zganji fofsije k je za vse dovolj..haha..a ne razko;))…teka na dolge proge mislim..al si ti mel kaj druzga u mislih..aja..pocla je elastika u gatah..zato so ble na pol slecene..jade..jadee..sp..mas pa ideje..strasne;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ne, dragi……… ti bi bil v basni, ker si mišek……….. v basnih namreč nastopajo živali…….

v Razkotovem primeru pa nastopata pupika in avtobus……. nič od tega pa ni žival……

kapisko?

torej: če je ženska avtobus……… je moški volan?

… je v ženski, ženska ga krmili…. ;)))

a tko ti pravis..

sem pa mislil, da bo Sp kaj pripomnil:)

send $

saj vedno pa tud ne morem ust odpret,ne?
Ups…se mi je že sprožlo…;-)

New Report

Close