Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tak je to…

tak je to…

ko sem jaz tu, ni nobenega…

bom forum menjal;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

tam boš še bol najebal…..

pismo, da ti ne pistu neki spat..

leta letijo - iščem stevardeso.....

hoho………… misliš? ;))

Srce…sem te čakaal tri ure prej….sn mislo,da bova skup pogledala najine pubece na XXL…te pa sn mogu le sam uživat!
😉

Kaj pa sredi noči tu strašiš – prav ti je 😉 :)).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Skoraj ; :))))))). Izdal te je “bova” (se reče: boma), “skup” (skupaj – vsega pa res ne moremo popačit 😉 ), “pogledala” (poglejala), “mogu” (mogo) – pa brez le, tega mi sploh ne nucamo 😉 :))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miši!
Moja mati tud pravi “boma”….pa ni s sudjoklnlanda doma!
;-))

joklnland?

Sudjoklnland!Habe gezaht!
Klar?
;-)))

Na. No’ immer net… 😉

Ha? A dialekt bo tud še šel? 😉 :)))

Frojlih!
🙂

:)))))))))))) Samo tisto z joklnlandom pa je nekaj vašega… Pri nas so samo jodlarji ;).

Korošci(Žverči,ti kr v glavnem sam bereš…to so tisti Kogošci za Holmecom!) so pri nas poimenovani JOKLNI!(najbrž je to isto ku jodlarji pr vas?)
Bo zdej bolj jasno?

Aja..saj pr vas so Štajerci! 🙁

Ja, ja… Te joklne pa tudi jaz poznam 😉 :)))))))) Samo s Korošci imamo Štajerci bolj malo za opravit – se imamo kar radi 😉 :))).

New Report

Close